fredag 21. juni 2019

Gravid blødning ved forventet mens

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Blødning ved spontanabort.


Man tror at rundt halvparten av alle befruktninger ikke resulterer i en levende baby. Mange skjer så tidlig at kvinnen ikke merker forskjell på om det er spontanabort eller menstruasjon.

Spontanaborter begynner ofte med blødning , men kan også begynne med magesmerter. Kjennetegn er tiltakende blødning og magesmerter. Rundt en av fire av alle gravide opplever blødning i de første ukene av svangerskapet.


To til tre av ti kvinner som føder til termin, har hatt blødning tidlig i svangerskapet. Når det befruktede egget festes i livmorveggen, vil til prosent blø. Jeg hadde festeblødning 4-dager etter sannsynlig befruktning og hadde en litt rar mens ved forventet menstruasjon. Jeg har alltid hatt mens i kun dager, men denne gangen var det neste bare to, samt litt annerledes blod første dagen (brunlig) og litt friskere dagen etter.


Lurer på om noen kan svare meg på spørsmålet som tittelen viser.

Har du opplevd en liten blødning på IKM, men likevel var du gravid ? Jeg prøver å bli gravid så ser etter alle mulige tegn. De andre prøveperiodene har jeg opplevd mange gravidetegn, men har jo bare vist seg at jeg allti. I de fleste tilfeller er blødninger tidlig i svangerskapet ufarlige, mens blødninger senere i svangerskapet alltid bør. Jeg hadde ikke festeblødning med første, men nå hadde jeg det dager etter den siste positive eggløsningstesten.


Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens.


Mer sjeldne årsaker. Svangerskap utenfor livmoren kan være en annen årsak til blødning. Det kan bli en svært farlig situasjon, men forekommer kun i 1-prosent av alle svangerskap. Om du blør i uke 1 eller er det grunn til å oppsøke lege for en nærmere undersøkelse. Ved truende spontanabort skal legen kunne påvise at du fremdeles er gravid.


Spontanabort Spontanabort deles inn i tidlige (før utgangen av uke 12) og sene (etter uke 12). Nesten alle spontanaborter er tidlige. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.

Eggløsning kan også gi svak blødning og kramper, og da er det klart mulig å bli gravid. Antok da at dette var mens , så fikk meg et hyggelig sjokk da jeg oppdaget av jeg var gravid Ble flyttet mnd frem (fra juni til mai) også for man hadde jo tatt utgangspunkt i siste blødning Med nr to hadde jeg kun en dag med bittelitt brun utflod- ingenting mer. Begge blødningene har kommer i uka før vanlig mens.


Jeg begynte å blø en uke etter eggløsning og har nå hatt en svært liten blødning hver dag i seks dager. Jeg skulle fått mensen om to dager og fikk ingen tegn på mensen før denne blødning og merker fortsatt ikke tegn på en vanlig mensen. Har hatt samleie med min samboer og muligheten for å bli gravid er til stede. Men faktisk bløder mange en lille smule undervejs i forløbet. Forventet mensdato,.


Her fortæller jordemoderen dig, hvornår du skal være på vagt, og hvornår du kan tage den en lille smule mere med ro, hvis det sker for dig. Uff, jeg vet ikke hvordan det er med kjemisk graviditet. Så lenge du ikke får mensen slik den bruker å være så er det fremdeles håp!


Jeg fikk gravid 1-uker på min test i dag tidlig, veldig glad og veldig spent nå! Hormonsvingninger kan gi småblødninger i begynnelsen av svangerskapet, ofte på tidspunktet for forventet menstruasjon. Da høres det ut som det kanskje har gått over eggeløsning hvertfall.


Spørs jo på hvor lange sykluser du har. Husker du ca hvor lang tid det går mellom hver mens ? Jeg har aldri hatt blødning ved eggeløsning og hvis du ikke har hatt det heller, så er jo kanskje ikke det sannsynlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg