mandag 3. juni 2019

Navn fra bibelen

Kjøp din bibel eller kristne bok her! Bibler for alle i alle anledninger. Stort utvalg av kristne bøker. Stor nettbutikk på kristne bøker. Rask levering, fri frakt over 350.

Norges største møteplass for oss med kristne verdier og tradisjoner! Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Her kan interesserte laste ned Power-Point-presentasjoner og annet ressursstoff til fritt bruk.


Guds navn i Bibelen. Les her og bli forbløffet! De eldste biblene var håndskrevet og ofte rikt illustrerte.


Denne bibelen ble kjent under navn som Biblia Latina Vulgata, Gutenberg- bibelen og 42-linjersbibelen.

Peter og Johannes gikk en dag opp til tempelet, til ettermiddagsbønnen ved den niende time. Dagens bibelord 01. Har Jehova andre navn ? Bibelsk navn er et uttrykk på bokstaver som begynner med B og slutter på N. Uttrykket består av vokaler og konsonanter.


Fri frakt over 35- Kjøp her! Bokklubben gir masse gode tilbud. Det betyr Jeg Er eller Jeg Er Den Jeg Er, og er et navn som impliserer uendelighet, kraft og myndighet. Den bibelske skriftsamling regnes som kanonisk, det vil si at den er anerkjent av kirken som regel og rettesnor for lære og liv. Jentevariant(er) av Jakob: Jacobine.


Forklaring på jentenavn fra Bibelen. Det brukes ulike varianter av navnene i Bibelen. Noen er forståelige på tvers av språkgrensene, slik som det norske Matteus, som på engelsk er Matthew. Ikke like selvforklarende er den norske varianten av ”Femte Mosebok” som på engelsk lyder ”Deuteronomy”.


I tabellen nedenfor angir både navn og forkortelser på engelsk og norsk.

Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Leter du etter et bibelske navn til en gutt? Da har du kommet til riktig sted!


På denne siden har vi listet opp en rekke bibelske guttenavn. Australsk er kult, men ikke spesielt vakkert. Italiensk er presist, men ikke vakkert. De høres så sinna ut når de prater.


Da jeg skulle lage lista, tenkte jeg hvordan det høres ut når en bra dame snakker. Av de utallige bøkene som finnes i verden er nok bibelen den viktigste. Derfor er det viktig for oss å ha et variert utvalg av bibler. I tillegg til “tradisjonelle” bibler, har vi også et utvalg av studiebibler.


Bibelen er jo selve grunnsteinen for vår kristne tro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg