tirsdag 4. juni 2019

Bup sentrum

Gratis avbestilling! BUP samarbeider blant annet med fastleger, helsestasjon, barnevernstjenesten, psykisk helsetjeneste i kommunen og PPT. Tilbud ved BUP er frivillig og gratis. Vi som jobber på BUP har taushetsplikt.


Ungdom som har fylt år har selvstendige pasientrettigheter og må gi samtykke til at BUP tar kontakt med foreldrene. BUP kan også kontakte kommunen der du bor, for å melde behov for individuell plan.

Du kan lese meir om individuell plan på nettsiden til Helsenorge. Er dette ditt firma? Tiltak som BUP benytter. BUP Sentrum fra , Vestlandet. Ambulant team for barn 0– år benyttes der det er behov for behandling hjemme eller i tilknytning til skole.


Opptaksområde for teamet er Øst- Finnmark. Teamet er lokalisert i Tana. Prosjekt: Ambulant Tverrfaglig Ungdomsteam (ATU) for ungdom fra til år.

Her vil du finne informasjon om hva BUP er, og om hvordan vi jobber. Er du bekymret for et barn eller en ungdom Alle kan i perioder slite med å takle livet, særlig når det skjer store hendelse, eller når vi lever i situasjoner der det er mange risikofaktorer. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli.


Dersom det er oppgitt et opplæringskontor, kan du ta kontakt med dette. Informasjonen på helsenorge. Klinikk Psykisk helsevern for Barn og Unge er organisert i to avdelingar: Avdeling for sjukehustenester og Avdeling for poliklikkar. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Barne- og ungdomspsykiatrisk behandling.


Behandlere i poliklinikken samarbeider med barn og unge, deres foresatte, kommunale og andre tjenester i forbindelse med utredning og behandling. HENVISNING TIL DET PSYKISKE HELSEVERNET FOR BARN OG UNGE Dette er et felles henvisningsskjema for det psykiske helsevernet for barn og unge. På denne siden finner du en lenke til mer informasjon om tjenesten, og hvordan du kan ta kontakt.


Oppfølging av gravide og små barn med vansker eller i risiko for å utvikle vansker er viktig. Olavs Hospital har utarbeidet beskrivelser av hvilke typer saker som kan henvises til utredning og behandling av gravide, sped og småbarn. På BUP blir ingen lagt inn.


Du kommer til avtalt ti og drar hjem igjen etter timen.

Dersom du trenger innleggelse, kan BUP henvise til Tromsø hvor de har sengepost. BUP Alta gir tilbud om vurdering, utredning og behandling for barn og ungdom fra – år med psykiske problem, etter henvisning fra fastlege eller leder for barneverntjenesten. Videre gir vi tilbud om veiledning i foreldrefunksjoner i pasientens hjemmemiljø (ambulant team). Alle henvisninger blir vurdert av et inntaksteam. Senteret betjener bydelene Bergenhus og Årstad.


Bergen kommune har organisert tjenesten spesialtiltak for førskolebarn og pedagogisk psykologisk tjeneste (PPT), i fire pedagogisk psykologiske sentre: PPS Nor PPS Sentrum , PPS Vest og PPS Sør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg