fredag 14. juni 2019

Pannekaker amerikanske

Proteinpulver i mange utgaver. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på. Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen. Pannekaker er en velkjent middagsfavoritt, men hva med å prøve den amerikanske versjonen?


Disse hjemmelagde herlighetene passer godt som frokost og lunsj, så vel som middag.

Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Amerikanske pannekaker blir gjerne servert med lønnesirup. Pannekaker finnes over hele kloden – fra tykke, bastante middagspannekaker til kaker så tynne at du nesten kan se igjennom dem. Du kjenner kanskje allerede til amerikanske hotcakes, russiske blinis og franske crêpes, i tillegg til varianter av vår egen pannekake.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Dette er oppskriften på enkle, amerikanske pannekaker.

De lages med litt bakepulver, så blåser de seg opp. Oppskrift på amerikanske pannekaker som er enkel! Det finnes mange forskjellige typer pannekaker : I USA spiser man oftest en variant som kalles amerikansk pannekake, en tykk variant med mindre diameter som gjerne spises med lønnesirup. Ovnspannekaken er en annen variant som ikke er like vanlig, hvor en form med pannekakerøre settes i ovnen eller stekes i pannen.


Denne røren inneholder mer egg. Deilige, søte amerikanske pannekaker. Funker til frokost og dessert! De passer bra som frokost, lunsj eller middag. De spises ofte med lønne-sirup men de passer også godt til annet syltetøy, sukker eller kjøtt.


Lise Finckenhagen gir deg oppskriften og flere eksempler på tilbehør. Se Whey-utvalget vårt her. USA er kjent for sine små, tykke og kjempegode pannekaker.


Server pannekakene varme og nystekte i en høy stabel og hell over rikelig med lønnesirup! Luftige, store amerikanske pannekaker. Perfekt til helgefrokosten. Pisk sammen egg og sukker i en skål. Ha så i olje, yoghurt og vann og bland alt sammen.


Søte pannekaker , grove pannekaker , langpannekaker, amerikanske pannekaker , crepes, bananpannekaker.

Server gjerne med cottage cheese og syltetøy, eller lønnesirup og bær. Bland sammen egg og sukker. Tilsett halvparten av melken. Ha i mel og rør til en jevn røre. Rør inn resten av melken, litt salt og smeltet smør.


Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne. Den burde stå på livets pensum spør du meg. Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt.


Og de er helt uten egg og melk. Advarsel: Avhengighetsskapende. Jeg snakker av erfaring. Her får du tipsene som gjør pannekakene akkurat så luftige og gode som de skal være. Lag amerikanske pannekaker til en forandring.


Tykke og smakfulle med godt smør og sirup, en sikker fulltreffer. De er også herlige med vaniljeis. Sjekk hvordan du lager amerikanske pannekaker og hva som smaker ekstra godt til. De kan spises til frokost, middag, kveldsmat eller som helgekos.


De kan lages med bacon, ost og sopp, eller som dessert med sjokolade, honning eller syltetøy og frukt. I alle verdens hjørner finnes ulike typer pannekaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg