fredag 14. juni 2019

Sinktilskudd

Viktigste kildene til sink er innmat, kjøtt, fisk, skalldyr, korn- og melkeprodukt. Mangel kan forekomme. Stort sinkinntak over lang tid er uheldig. Hva er symptomene på overdosering av sink?


Bivirkningene av sinktilskudd er sjeldne, men irritasjon av magetarmkanalen kan forekomme.

Egentlige forgiftninger er kun sett hos personer som har inntatt sink i grammengder. Råd og veiledning om sinktilskudd. Sinktilskudd brukes ved sinkmangel. Nycoplus sink 25mg tabletter er et kosttilskudd som bidrar til et normalt immunforsvar.


Dette gjelder alle vitaminer og mineraler. Men for å være ekstra sikker på at du ikke har sinkmangel, kan det være en ide og et godt valg å bruke et sinktilskudd. Siden legene ikke kan tilby noen effektiv kur mot forkjølelse, og både forskning og klinisk erfaring tilsier at sinktilskudd kan være effektivt både i forbygging og behandling, er det liten grunn til ikke å bruke det.

I morgen er det to uker siden jeg begynte på min tilskuddskur (se her hva jeg tar) og jeg merker stadig små positive endringer i kroppen. Vekten går stadig litt nedover, selv om jeg har hatt venninnebesøk og dermed spist og drukket både det ene og hitt som ikke er dagligkost. Sinkmangel kan motvirke den mannlige seksualdriften. Det sies derfor at sinktilskudd kan øke den generelle velværen og dermed også sexlysten.


Blåskjell - mat fra havet som afrodisiaka. Bruk av slike tilskudd bør kun brukes i samråd med lege og ved påvist jernmangel. Av alle vitaminer og mineraler tilgjengelig, viser forskning på testosteron at vitamin D og sinktilskudd fungerer best. Sammendrag: Vitamin D og sink har de sterkeste bevisene som naturlige testosteron-tilskudd. TA SINKTILSKUDD : En undersøkelse publisert i legetidsskriftet The Lancet viste at pasienter som tok sinktilskudd , ble kvitt symptomer på forkjølelse på halve tiden i forhold til andre.


Det som imidlertid ser ut til å bekjempe forkjølelse, er sinktilskudd. Deltakerne ble delt inn i to grupper, hvor den ene gruppen fikk sinktilskudd mens den andre gruppen fikk placebotabletter. Sink for å styrke immunforsvaret. For å sammenfatte så kan hard trening senke sinkinnholdet i kroppen.


Lave sinknivåer kan virke negativt på testosteron og hormonnivåer. Derfor kan det være ekstra lurt for folk som trener å ta sinktilskudd. Det finnes tre forskjellige fettsyrer i omega som er relevante for mennesklig fysiologi: a-linolensyre (ALA), eikosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA).

Portamins som består av lettoppløselige og lettopptakelige mineralbindinger. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde sinkmangel for omtrent et halvt år siden. Fra da av har jeg tatt sinktilskudd daglig. I tillegg spiser jeg nesten utelukkende matvarer som inneholder mye sink (fullkorn, fisk, skalldyr, kjøtt og egg) (og jeg spiser nok mat). Likevel er sinknivået nå lavere enn det var for et halvt år siden.


Organisk bundet sinktilskudd med gresskarkjerner for godt opptak og virkning. Zink Plus inneholder mineralet sink og vitaminene B(nikotinamid), Bog C. Dette mineralet er en viktig forutsetning for et sunt immunforsvar. Du skal ta sinktilskudd helt til du tester negativt på sinktesten.


Videre bør du ta ekstra selen, vitamin A og omega 6. Helt til slutt anbefaler jeg et tilskudd av probiotika,. Informasjonen på dette nettstedet er ikke ment eller underforstått for å erstatte profesjonell medisinsk rådgivning. Barn som fikk sinktilskudd kom seg etter alvorlig lungebetennelse i gjennomsnitt et døgn raskere enn de som fikk placebo. Barna kunne også sendes hjem fra sykus et døgn tidligere.


Effekten av behandlingen er slående, sier dr Abdullah Brooks som sto bak studien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg