tirsdag 11. juni 2019

Ny fastlege

Ny fastlege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre år.


Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten.


Søk blant alle fastlegene her. Den enkeltes rett til ny vurdering er rettet mot kommunen. Kommunen må gjennom fastlegeavtalene sørge for at fastlegene har kapasitet til å motta henvendelser om ny vurdering.


Ny fastlege

Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her.


Regelverket åpner for at en pasient kan be om å få sin journal oversendt til ny fastlege , men det er ingen automatikk i at journalen skal sendes over. Dersom pasienten ønsker at journalen skal følge med over til ny fastlege , kan den opprinnelige fastlegen kreve kroner for dette fra pasienten, sier Lislien. Dersom du logger deg inn i tjenesten Bytte fastlege på helsenorge. Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen.


Du kan sette de samme personene på venteliste. Inger kan se bort til legekontoret, men i framtida må hun ta taxi eller to busser hver vei for å komme seg til en ny fastlege hun aldri har bedt om. Les også: ReAvisa vil fortsatt skrive om Re. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse.


Hun behersker det norske språket meget godt. Hun er gift, har små barn og bor i Skien. Sin medisinske utdannelse tok hun i Estland. Byttet gjelder fra den første dagen i måneden etter at byttet er registrert.


Du får et brev som bekrefter at du har fått ny fastlege. Etat for helsetjenester i Bergen kommune har ansvar for fastlegeordningen i Bergen kommune. Jeg har også fått ny fastlege fra 1. Bodde på et lite sted tidligere, var aldri noe problem å møte lege eller annet helsepersonell utenom. Alle var profesjonelle.


Fastlege Cathrine mener det er feil å klage på leger anonymt over nett: – Andre aktører blir ikke omtalt på denne måten. Han tar over pasientene til Hanne Catherine Fjeldstad som da har sluttet. Ved etablering av deleliste gjelder føresegnene i punkta 5. Det blir ikkje oppretta ny fastlegeheimel ved avtale om deleliste, og alle innbyggarane blir ståande på ei og same liste. Toten kommune har ledig fastlegehjemmel ved Kolbu legesenter.


Ny fastlege

Fire søkere har meldt sin interesse for stillingen. Julie Kirk begynner som ny fastlege i Frogn fra mandag 8. Storgata legesenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg