mandag 17. juni 2019

Logg inn på minid

Logg inn på minid

Hjelp til innlogging via ID-porten. ID-porten driftes av Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi). MinID gir tilgang til offentlige tjenester på mellomhøyt sikkerhetsnivå (nivå 3). Her kan du finne informasjon om hva MinID er og hvordan det brukes.


Logg inn på minid

Altinn - din digitale dialog med det offentlige. Her finner du skjema, meldinger og relevant informasjon. Logg inn her for å lese det. Bedrift og organisasjon.


Hjelp til deg som driver for deg selv, lurer på om du er næringsdrivende eller er en ideell eller frivillig. For å registrere deg som MinID bruker kan du gå til denne nettsiden. Du må ha PIN-kode brevet for å registrere deg, du kan bestille det her. Velg innloggingsalternativet MinID Klikk på lenken Registrer ny bruker Om du har PIN-kodebrevet ditt klikker du på Jeg har PIN-koder.


Logg inn på minid

Husk å logge ut når du er ferdig. Du kan dessverre ikke bruke MinID for å logge deg inn på helsenorge. Det er fordi MinID er en elektronisk ID som ikke har høyt nok sikkerhetsnivå. Innlogging på helsenorge. Once you have registered as a MinID user, it is quite simple to use MinID to log on to Dine sider.


To to Dine sider you have to. MinID er ein personleg, elektronisk ID som gir tilgang til offentlege tenester på mellomhøgt sikkerheitsnivå, nivå 3. Digitaliseringsdirektoratet er ansvarleg for MinID. MinID kan bestillast frå det året du fyller 13. Sjekk og eventuelt rett beløpene for hva du har tjent og blitt trukket i skatt fra januar og frem til nå. Kontroller og eventuelt endre årsinntekt, andre inntekter og fradrag.


Logg inn på minid

Alle beløpene skal oppgis for hele året og før fradrag (bruttobeløp). Er du ute etter dokumentasjon, finner du dokumentasjonen for bank og brukersteder på denne utviklersiden. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. På Din side er det informasjon og tjenester som krever høyeste sikkerhetsnivå, så du kan ikke logge på med MinID. Dette er en felles innloggingsløsning for offentlige tjenester (som Skatteetaten og NAV).


Med MinID bruker du enten engangskode på SMS eller kode fra et PIN-kodebrev. Har du valgt feil innloggingsmetode? Mest populære arrangementer.


Du kan også logge inn til offentlige tjenester med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Send og motta brev digitalt. Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg