fredag 14. juni 2019

Ett års bursdag

Ett års bursdag

Lag personlige invitasjoner til din bursdag. Design ditt kort her! Den aller første bursdagen i livet er noe helt spesielt og fortjener å feires med brask og bram.


Her finner du alt du trenger av års bursdagspynt! Det vesle bursdagsbarnet vil huske dagen gjennom bilder, så glem ikke å fotografere masse! For bilder av ens aller første bursdag , sammen med familie, de får alltid en kjær plass i. Skal dere feire den koselige års dagen, har vi alt du trenger av pynt til års bursdag her. Både forskjellige temaer og andre fine dekoreffekter som både blir fine i virkeligheten og som gir minner på bilder etterpå. Det er alltid stas å pynte til et selskap, men å pynte til selveste 1- års dagen er jo noe helt for seg selv!


Vi er begynt å fylle på med ting til den store ett års dagen! Gyngehest - AirWalker - Ballong. Ett års bursdag ballonger. Et herlig tema med fine motiver som er spesielt til års dagen.


Hengende Strings 1-år Rosa. Ettåringens bursdag er en familiær markering. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.


Gratulerer med ett års dagen! Alltid koselig å gå innom din blogg! Og alltid kjekt med dine koselige kommentarer hos meg:-) Vi lærer masse av bloggingen:-) Ha en flott dag! Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født.


Vinen gjør underverker. Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg. Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her!


Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige. Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg!


Ett års bursdag

Min første bursdag Partypakke 9pk Bl. Stor banner meter lang, liten banner meter lang. Dette er dagen for gaver, kake, lek og venner. For foreldre og voksne er det kanskje en liten dose mer mas og tjas knyttet til dagen, med forberedelser, et dusin barn som skal underholdes, mates og organiseres.


Bursdag for Tweens – -år. Akkurat når vi har lært oss rutinene rundt bursdagsfeiringer, flasketuten peker på, danseleken og festens høydepunkt for mange av gjestene, nemlig fiskeleken – skjer det! I alderen 1 1 og år begynner ting å bli flaut, og barna vil bestemme selv. Her er tipsene til en vellykket barnebursdag for barn som er 1 1 eller år. Ferdig bursdag Dersom du ikke ønsker å feire bursdagen hjemme, finnes det mange alternativer med ferdige bursdager du kan kjøpe.


Ett års bursdag

Det kan være for eksempel være bowling, McDonald’s, gårdsbursdag, lekelan kampsport, laserbursdag og gokart. På internett finner du mange greie oversikter over hva arrangørene tilbyr. Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til teksten? Da har du kommet på riktig sted. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet til en som fyller år.


Trenger du et godt sitat?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg