mandag 24. juni 2019

Sliten og trøtt hele tiden

Er du kraftløs eller nedfor? Sjekk Reverse Therapy og lær hva kroppen ønsker. Mye kan stjele både den fysiske og psykiske energien din. Her er fjorten mulige årsaker til at du alltid er trøtt , ifølge nettstedet Health.


Sliten og trøtt hele tiden

Men kjenner du deg sliten hele tiden , er det viktig at du utelukker at det lave energinivået skyldes sykdom. Også selv om man har sovet nok. Det å føle seg trøtt og sliten kan selvfølgelig være en begynnende depresjon. Hvis man føler seg trøtt og sliten over tid , kan det være snakk om en depresjon, sier Bergem. Jeg er så trøtt og sliten for tiden.


Føler meg helt fjern til tider , og det legger helt klart en demper på det sosiale livet. Går som oftest i seng mellom og 1 men er like trett og sliten uansett hvor lenge jeg sover. Flere nordmenn dør av akutt hjertesvikt enn av kreft.


Hele to prosent av befolkningen, som utgjør ca 100. Trøtt , slapp og sliten. Mange av disse vet ikke. Ha det passelig kjølig og mørkt på soverommet, og hold PC, nettbrett og mobil unna sengen.


Det anbefales å ikke drive med så mange andre ting enn nettopp det å sove, på soverommet. Drikk så mye vann at urinen er helt lys og gjennomsiktig. Det er ikke bare mangel på søvn som gjør deg trøtt. Bor du i Norge og har bikket år, har du kommet til det tyngste året i livet ditt, viser en internasjonal levekårsundersøkelse.


Nå er det slik at depresjon, utbrenthet og lettere angst er mye vanligere i småbarnsperioden enn f. Det kan være helt andre grunner. ME eller kreft, som mange bruker mye energi og krefter på å gå å bekymre seg for. Dersom du som mange kvinner går med hodet fullt av tanker og bekymringer hele tiden , så blir man trøtt og sliten , hodet er på hele tiden. Overraskende nok påvirker koffeininntaket ditt energinivået, men også trening og avslapping spiller inn når du føler deg trøtt og sliten.


Her får du fem grunner til hvorfor du er trøtt hele tiden , og vi gir deg tips til hvordan du kan få mer energi. For menn over er det én årsak som går igjen. Testosteronmangel gjør deg slapp.


Menn har høyere testosteronnivå enn kvinner, noe som blant annet fører til større muskler, mer hårvekst og mørkere stemme. Jeg sover gjerne en hel dag om jeg kan (noe jeg ikke kan, har barn). Ifølge naturterapeut og daglig leder av Naturterapi, Liv Håker, kan binyretretthet komme av stress over lang tid , både fysisk og psykisk, eller kronisk sykdom.


Og selv om det er mange symptomer som kan indikere at du har binyretretthet, kan lavt blodtrykk være en god indikator. I disse mørketider er det flere som opplever at det blir vanskeligere å stå opp om morgenen, energinivået daler og man gjesper kanskje mer. Sliten , slapp og trøtt ? Kvinner er mer utsatt for denne sykdommen enn det menn er, og den har ingen kur.


På grunn av at den ligner veldig på artrose, er det viktig å kjenne igjen de ulike kjennetegnene, slik at man kan få den riktige behandlingen i tide. Sykdommen leder ofte til trøtthet og smerte, og det kan føles som om kroppen er overbelastet. Tja som topic sier så er det noe jeg sliter med.


Om natta er det opp hver fjerde time ca fordi jeg må pisse. Det resulterer i at jeg aldri får ei god natt søvn. Jeg hadde det for noen år siden, og var helt ute å kjøre.


Alt måtte planlegges. Bare å gå til postkassen var et ork. Få det sjekket ut hvertfall! Er det veldig lavt kan du få sprøyter sånn at du kommer deg raskere enn med tabletter.


Nå i det siste har jeg vært så trøtt , selv om jeg sover godt så er jeg dau trøtt når jeg våkner og resten av dagen. Vil sove hele tiden og orker ingneting meir. Jeg har konstant trykk i hodet som er forferdelig ekkelt, som jeg nå tror er svulst.


Har stresset og vært mye i det siste. Det er normalt å være trøtt , hvis man er nedtrykt eller går igjennom en følelsesmessig hard periode i livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg