mandag 24. juni 2019

Når kommer posten på lørdager

Kommer pakker frem på lørdag når jeg sender dem på fredag? Bedriftspakke Ekspress Over Natten, dersom de ønsker å sende en pakke fra fredag til lørdag. Kan alle pakker returneres på Posten ? Nei, ikke alle pakker kan returneres på Posten.


Har du returetikett fra et annet selskap, må.

Ifølge Posten Norge er postmengden som blir utlevert på lørdager , bare prosent av posten på en vanlig hverdag. Den totale postmengden faller med 6-prosent i året. Kjører posten pakker fra Sandefjord på lørdager ? Er usikker på hvor denne tråden skulle, så moderator kan bare flytte den hvor de vil.


Jeg reiser bort nå strax ( kommer hjem i morgen da) men har lyst sjekke posten først siden jeg venter så mange pakker fra ebay! Men når kommer postmannen på en lørdag ? Leveres posten fortsatt på Lørdager ? Grrr - når kommer postmannen?

Forbruker, jus og økonomi. Post i butikk - Når får dem levert pakker? Da jeg vet at der jeg bor kommer ijaffal pakkeposten kl ca 20oo-22oo, men når blir den hetet?


Posten betaler også erstatning for portokostnadene ved erstatningsberettiget tap eller skade. Ved forsinkelse betaler Posten erstatning for portokostnad når det er betalt et særlig vederlag for at postsendingen skal komme raskt frem, eller for at den skal komme frem til særskilt avtalt leveringstidspunkt eller leveringsperiode. Velkommen til Posten.


Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser. Nye tjenester gjør hverdagen enklere. Sist lørdag var det siste gangen det norske selskapet Posten leverte ut vanlig post på lørdager. Men det blir et unntak for noen i vårt distrikt. Se åpningstidene og innleveringsfrister.


AnonymBruker skrev: Få deg en praksisplass i et yrke du kunne likt. Yrkesfag og er fagbrev høres mye mer rett ut for deg enn tunge studier. Selv er jeg elektriker og trives skikkelig godt med det, det er aldri for seint å være voksenlærling Anonymkode: 3e33f.


Det er ikke et forbud. De fikk lov av regjeringen til å ikke levere post på lørdager. Postkontoret er fortsatt åpent, men de kjører ikke ut brev.

Man kan altså fortsatt hente pakker, sende pakker og alt annet man gjør på postkontoret, men det som ellers ville blitt levert i postkassen din kommer ikke før på mandag. Jepp det varierer, og det kommer an på hvordan postruta er lagt opp. Husker det var spesielt moro å endre ruta, spesielt når man leverte til pensjonister som var vant til at posten alltid kom tidlig.


Her kommer posten mellom og 1 normalt sett litt før halv tolv. På lørdager hender det at den ikke kommer før av og til. Men på lørdag tar Kvikkas over, fordi de vant en anbudskonkurranse mot Posten i sommer.


MBL påpeker at de nå for eksempel sliter med å få levert Adresseavisen i Oslo. At det blir teknisk umulig. Mottakeren din får forsendelsen levert direkte på døren mot kvittering. Dersom pakken ikke hentes innen dager får mottakeren din en påminnelse.


Er den fortsatt ikke hentet etter dager blir den returnert til bedriften din. Når varer ikke sendes innenlands eller innenfor en enkelt tollunion, er det du som er ansvarlig for å betale eventuelle skatter og avgifter som de lokale myndigheter har bestemt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg