torsdag 27. juni 2019

Kala blomst

Det er åtte godkjende artar i slekta, og dei vert 1–m høge. The tubers of these lovely white calla I actually got for FREE from an incredibly nice, former working colleague. Heisann, jeg hiver meg på her jeg Jeg har en som bare kommer med nye blader og visner (merkelig nok er det blader igjenn) Den har svært store blader og tykke lange stengler.


Julestjernen finnes i rosa og hvit. Juleglede er forbundet med tradisjon i mange hjem.

De nye sortene har bedre holdbarhet både i forhold til temperatur og krav til lys. Blomsterstilkene blir fine å bruke til snitt i en lav vase. Fyll inn ditt postnummer for å sjekke muligheten for hjemlevering. Netthandel på Plantasjen.


Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Julerose – vakker og hardfør juleblomst Helleborus, også kalt Julerose, har blitt spesielt populær som juleblomst de siste årene på grunn av sin vakre og rike blomstring. I tillegg er den en liten tøffing og tåler å stå ute selv om det blir noen minusgrader. Calla-liljen kommer fra Sør-Amerika. Der vokser den i sumpmark med mye næring, men som likevel tørker ut om sommeren. Hvordan skal jeg passe min kalla?


På et plantemarked i Geografisk Have i Kolding købte jeg en lille rød kalla af en eller anden slags. Den blomster lystigt lige nu. Bladene er pilformet og blomstene grønngule, omgitt av et stort, trompetformet hylsterblad. To typer grønnkål plantene vokser i hagen: de med grønne eller lilla blader utelukkende for høsting og spise, og de mer kompakte typer med rød-fiolett, rosa eller hvite blader brukt som prydplante følgesvenn til stemorsblomster og andre kule-sesongen blomster.


Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon. Azalea er en vakker juleblomst som lyser opp i høstmørket med blomster i fargene hvit, rosa, rødt og lilla. Det viktigste du må tenke på når du skal ta vare på azalea er å gi den nok vann. Jeg planter alltid i potter, rett og slett fordi det er lettest å ta de inn om vinteren.


De tåler ikke frost, så jeg lar de bare vise ned i potta og potter om året etter. Kala er lett å ha med å gjøre!

Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Noen planter bør ofte beskjæres slik at de ikke bruker for mye krefter på de grønne bladene, mens andre bare trenger lenger tid for å blomstre. Folk hørte historier, opplevde nye kulturer og plukket opp signaler.


De fleste planter er ikke dødelige, men en stor del av dem kan føre til ubehag og irritasjon hvis barnet spiser på dem. Det beste er å unngå de giftige plantene i stua og i egen hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg