torsdag 11. januar 2018

Menssmerter uten mens cerazette

Menstruasjonssmerter. Verkende eller krampeaktig smerte som oppstår under menstruasjon. Kan deles inn i primær eller sekundær dysmenoré. Vanlig dysmenoré er ofte primær, men hvis det finnes en kjent årsak til smertene som en sykdom, kalles den sekundær. Ja, det er mange ting som cerazette hjelper mot, altså mange positive bivirkninger!


Den virker ved å hindre eggløsning og gjør at slimhinnen i livmoren blir mindre gjennomtrengelig for sædceller. Jeg la på meg masse av staven, men nå har halvparten av det forsvunnet, uten at jeg har gått inn for det. Cerazette er like effektiv som vanlige p-piller. Jeg blødde jo selvsagt når jeg begynte på pillene, og hadde en liteblødning etter to uker, men ikke siden.


Eneste er at jeg har hatt smerter i underlivet, lignende menssmerter , men ingen mens. I løpet av det første brettet med piller ble jeg også behandlet ganger for UVI, første gang var symptomene klassiske med hyppig og sviende vannlating, andre gang var ømhet og en slags krampefølelse nederst i magen eneste symptom. Jeg får menssmerter , men blødningen uteblir. Noen som vet hva det kan være?


Jeg er ikke gravi det er helt sikkert. Nå i de siste dagene har jeg hatt menssmerter. Jeg kjenner at det liksom renner inni meg, men det kommer ingenting. Smertene er som dunk dunk, og det er ikke en jevn smerte.


Prevensjonspillen inneholder ikke østrogen, noe som gjør at sjansene for å oppleve bivirkninger som hodepine, kvalme, humørsvingninger, etc. Jeg har de siste to ukene vært plaget av sterke menssmerter i venstre siden av magen. Smerten ligner på mine vanlige menssmerter , men er av kortere varighet og kraftigere. Skulle hatt mensen 8. Hvis du vil ha mensen , så tar du pause, hvis ikke så begynner du på nytt brett etter siste brett er ferdig :) Sikker på at du har samme piller som meg?


Det er nå engang slik at mange kvinner opplever menstruasjonssmerter uten at man har endometriose av den grunn. Nr det er sagt s fltes det som at jeg sku f mensen hele tiden, hadde. Deg veldig hvis du sliter med menssmerter nr du har mensen. Primær dysmenoré er menstruasjonssmerter som skyldes kramper i livmoren uten at det foreligger noen sykdom i underlivet.


De sitter midt i nedre del av magen, men de kan stråle til ryggen og innsiden av lårene. De aller fleste kvinner menstruerer en gang i måneden - ved regelmessig menstruasjon. Og mens noen knapt merker at menstruasjonen er på vei, får andre kraftige smerter både før og de første dagene under menstruasjonene. Jeg har gått på cerazette i mange år, og er meget fornøyd.


Ingen mens , og kroppen er i vater, både hormonmessig og humørmessig. I tillegg sliter jeg med irritabel tarm. Nå er jeg gravi og kom i syklus med en gang jeg sluttet.


Tror ikke du trenger å bekymre deg for at du tilfører kroppen hormoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg