onsdag 24. januar 2018

Norske designere

Norske designere

ND vet hva som kreves for å levere på brukerinnsikt, grensesnitt og estetikk. I designprosessen jobbet eksterne designere og Flokk’s egne produktutviklere tett sammen. I fasen med konseptutvikling ble skisser, 3D CAD modeller og fysiske modeller benyttet. Prosjektet fulgte det som kan regnes som en standard designprosess.


Norske designere

Men norske designere er nå i gang med å lage klær tilpasset nordiske kuldegrader og byer. Norsk design som varmer. Lysdesign er bevisst bruk av kunstig og naturlig lys som forener en kreativ, teknisk og estetisk tilnærming til utforming og realisering av belysningsanlegg. En lysdesigner bør vite hvordan lyset påvirker mennesker fysisk og psykisk.


Jeg pakker min sommerkoffert med norsk mote. Enten det er basic, kjoler til stran sommerfest eller bryllup- så jeg er trofast mot våre norske designere. Den norske smykkedesigneren har holdt koken i mange år, men skuffer aldri.


Norske designere

Denne våren er disse ringene på ønskelisten i redaksjonen. Ringer i rosegull fra Bjørg, fra 7kr. Brødsmulesti Store norske leksikon Ordforklaringer Fremmedord Fremmedord er et ord fra et fremmed språk som har beholdt trekk ved dette språkets struktur og ikke er blitt tilpasset språket det er lånt inn i fullt ut. Et bedre liv for afrikanske familier.


Mer enn av afrikanske husholdninger bruker ved og trekull til matlaging innendørs, noe som resulterer i over 600. De siste årene har mange nordmenn holdt varmen med dunjakker laget av utenlandske produsenter. Leter du etter produkter fra favorittdesigneren din? Her presenterer vi populære skandinaviske designere på ommrådet interiør og hjeminnredning.


Din garnbutikk på nett. Strikkegarn, heklegarn og strikkeoppskrifter. Vi er stolte forhanldere av kjente norske designere som Andreas Engesvik, Hallegier Holmstvedt som formgir for kjente merker som Muuto, Hay og Menu.


Vi like stolte og kanskje litt forelsket i våre illustratører og ikke minst i vårt eget design som du finner under Hviit. For første gang var et fashionshow i Norge. De siste ti ukene har vi snakket med til sammen unge norske designere. Noen av dem helt i startfasen, ikke ferdig utdannet. Andre er godt etablerte i Norge eller i utlandet.


Norske designere

Felles har de designerne at de ønsker å skape noe unikt. Moteskaper, motedesigner, klesdesigner eller motetegner er en person som har som yrke å utforme nye klær og lage nye klesmoter. En motetegner arbeider særlig med å skissere og tegne nye konfeksjonsmodeller og -mønstre, mens en motedesigner, som er en nyere betegnelse, også er kreativ rådgiver når en produserer eller kjøper inn klær. Anne Karine Thorbjørnsen åpner visningene på Oslo Runway 7. I to dager vil norske designere vise sine nye kolleksjoner.


Logg inn for å følge dette. Sundays Design Team består av flere mennesker med forskjellig bakgrunn. Mote er en særegen greie, og det er rett og slett smak og behag det kommer an på når det gjelder å finne en motestil som man virkelig liker.


Totalt norske designtalenter ble i år plukket ut til å vise frem sitt beste design i Salone Satellite. Noen hadde stilt ut før, mens andre entret verdens viktigste messe for første gang. Uavhengig av utfallet av deltagelsen i Milano er det mye som tyder på at vi vil se mer til disse fremover. Les mer om norsk design i Milano her. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med.


Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg