tirsdag 9. januar 2018

Morsom bursdagssang

Superkul bursdagssang fra NRK Super. Dette svinger, og barna elsker den. Bruk den i tillegg til en mer tradisjonell bursdagssang. Ikke en type sang man synger selv, men la barna se musikkvideoen! Skal du skrive en morsom bursdagshilsen, og trenger litt hjelp på veien?


Da har du kommet til riktig sted.

Her har vi samlet en hel rekke med morsomme bursdagshilsener som garantert kommer til å bringe frem latteren! Se også: Sitater om alder – Ordtak om alder – Bursdagsvitser – Morsomme bursdagsbilder. Skal du feire bursdag eller være gjest i en bursdag, vil du kunne høste stor jubel om du bringer med deg en morsom bursdagsang.


En slik sang kan handle om jubilanten, men kan også handle om hvordan det er å bli gammel - selvfølgelig på en humoristisk måte. Leter du etter bursdagssanger? Her gir vi deg teksten til flere vanlige norske bursdagssanger. Velg sang fra listen under: Gratulerer med dagen Hurra for deg som fyller ditt år Happy birthday to you. Da kan du legge på musikk fra 80-tallet når du viser morsomme bilder fra den tiden, du kan legge inn avisoverskrifter, bilder av produkter man brukte den gangen, masse bilder av dere, videosnutter, tegninger, lydeffekter osv.


Skal ha julebord med jobben om en måne og da trenger jeg noen morsomme festsanger.

Er det noen som har noen sånne eller vet om nettsider der man kan laste ned gratis? Blir veldig glad for svar! Norske bursdagssanger. Hun var både lærerinne og forfatter, og har skrevet andre kjente barnesanger som På låven sitter nissen, Å jeg vet en seter og Da klokka klang.


En morsom sang til en sporty, sprek kone som er sjefen i huset. Liker matlaging, stelle, ommøblere og har mange venner. Passer fra og oppover.


Bursdagsfeiringer er en morsom del av hverdagen i barnehager og skoler. Ved å synge burdagssanger på ulike språk, kan også det språklige mangfoldet feires. Klikk her eller på bildet for å se om dere finner burdagssanger på de språkene dere ønsker.


Fødselsdagssang er en ukjent bursdagssang for mange. Den kommer ofte i skyggen av mer populære bursdagssanger som Gratulerer med dagen og Hurra for deg. Så hvorfor ikke teste den neste gang det er bursdag i huset.


Enten alene, eller i tillegg til en mer kjent bursdagssang. Samlingen inneholder MER ENN 1FERDIGE EKSEMPLER med tekster du raskt kan ta i bruk TIL ALLE TENKBARE ANLEDNINGER, som f. En litt alternativ bursdagssang jeg spilte inn med familien min. Den er originalt fra Barne-TV, men jeg synes vår versjon er litt kulere!


Instrumentene som brukes er gitar, ukulele, trompet.

En sammenkomst uten sang og musikk er umulig, dette innslaget med jubilantens egen sang til seg sjøl skulle bare være en del av det. Ellers har vi skrevet to sanger sjøl og tar med minst 3-ekstra-sanger på ark. Sang til pappa på års dagenMelodi: Bamses fødselsdag Du leste når vi gikk til sengs og før vi skulle sove, du bergtok oss med dine ord men måtte alltid love, Ref: Om å lese enda mer, spennende historier, ja du leste uavbrutt til stykkene tok slutt.


Med både campingbil og telt dro vi på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg