mandag 8. januar 2018

Julebord leker

Vi har rimelige firmapakker med hotell, middag, show og dans. Send oss en uforpliktende forespørsel. Opplev konsertbyen Bergen. Kjøp komplett pakke med hotell. Denne leken passer godt inn med julebord - og gavesesongen.


Hver deltager tar med seg en rimelig ferdig innpakket gave (bestem helst prisnivå på forhånd).

Legg alle pakkene i midten av bordet og bytt på å kaste en terning. Får man sekser kan man plukke ut en gave, legge den foran seg, men ikke åpne den. Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Hvor godt kjenner du partneren din?


Hvem av gjestene rundt bordet har best hukommelse? Full rulle til over nyttår… Jeg har plukket ut glimrende leker som gir festen et løft Du har kanskje fått med deg at johnsteffensen. Vinner av leken er det laget som først kommer til f. Deltagerne deles inn i to lag.


Hvert av lagene får utdelt en isbit.

Trenger tips til enkle selskapsleker for voksne. Jeg er med i julebord -komiteen på jobb, trenger. En deltaker av gangen får bind for øynene.


Den som leder leken legger fram en del matvarer eller andre ting på ett bord. Her kan man godt skjære opp frukt og annet slik at vil kjennes litt ekkelt ut å ta på. Den som har bind for øynene skal ta på matvarene og gjette hva den tar på. De får ett poeng for hvert riktige svar. To nakne damer som smører hverandre inn med peanøttsmør og slikker det av hverandre etterpå.


Da er det julebord , da! Og jeg ser for meg Fru Pedersen (58) fra regnskapsavdelingen og Fru Isaksen (64) fra kantinen i lystig utfoldelse med et glass Peter Pan (Crunchy). Vet at mange ikke liker leker - men vi har prøvd det også tidligere år, og det ble gansk.


Far og mor syntes det var en god ide, og lille Willy ble ellevill av glede. Bloomingville satser denne sesongen på en fargerik og leken kolleksjon hvor julehygge og juleglede står i fokus. Den er full av fargerike produkter i rosa og vinrøde nyanser mikset med klassisk rødt og skinnende gull.


Jeg var på julebord på fredag og der hadde dei en lek der det var mamma, pappa, vetle johnny og dei små bjørnene (Skulle vært da men) og så leste en forteller opp en historie om disse karakterene og for hver gang dei ble nevnt skulle dei som var dedikert dei forskjellige rollene gå fort rundt stolen dei satt på (var stoler på rad forran alle). Se også mange flere festleker for voksne. En forutsetning for denne leken (…om den kan kalles det) er at det fins tilstrekkelig med plass der gjestene kan bevege seg.


Vi er rundt stker som skal (17.des) ha en alkohol fri fest (mamma er så jævlig kjip, er det lov til og si jævlig)!

Så vi antar vi kommer til og kjede oss, en del! Så er det noen som har peiling på noen kule fest leker ? Underholdning til julebordet Det er intet julebord det julebord som er uten underholdning! Julenissen er en tradisjonell underholder på julebord rundt om kring i Norge, men han er ikke den eneste som kan det å underholde på julebord ! TIPS TIL Å ARRANGERE TIDENES JULEBORD ! Tid og planlegging er nøkkelen til suksess, så vær ute i god tid.


Velg et tema for kvelden. En god invitasjon kan ofte gi bedre oppmøte. Vi blir iallfall i godt humør av å se på alle de elegante og edgy cocktailkjolene, og hvis ikke det setter feststemningen i gang, så vet ikke vi!


Selv om svart og rødt er klassiske farger når det kommer til julekjoler, kan du godt leke deg med andre farger også. Sanger til julebord. En julebordsang kan omhandle julen, venneflokken, firmaet, året som gikk eller det kan være matsanger som altså omhandler maten dere spiser.


Slike sanger til julebord kan være morsomme, litt groteske eller bare koselige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg