tirsdag 30. januar 2018

Feire bursdag

Bursdag Oslo – planlegg fødselsdagen din med denne oversikten Gratulerer med dagen! På utkikk etter det perfekte bursdagslokalet eller en morsom aktivitet for å feire bursdagen? Eller kanskje du planlegger en overraskelsesfest? Et selskap er ikke bare et selskap.


Bli eller levere i bursdag ? Det kan absolutt skje at barna synes det er litt skummelt å komme hjem til en barnehagekompis for første gang.

Nytt sted og nye voksne å forholde seg til kan skremme et allerede sjenert barn. Trendkonsulent Kathrine Andersen i Ipsos (tidligere Synovate) ser fordelene ved å feire bursdagen ute. For familier som sliter med den berømte tidsklemma, er det effektivt å feire bursdag ute. Skal du invitere til barnebursdag i Oslo? Bursdag er gøy, og når et barn har bursdag er det enda bedre!


Barnebursdager er noe som burde feires med fest og jubel! Her finner du sannsynligvis den største oversikten over hvordan du kan feire barnebursdagen i Oslo! Men det kan også være mye å planlegge.

Du må ta stilling til hvor dere skal være, hva dere skal spise og om dere skal ha noe underholdning – for å nevne noe. Med ønske om en hyggelig bursdag i TusenFryd! Ta med dine venner til TusenFry her vil dere få en bursdagsfest med hyl, skrik og latter. Masse fart og moro, men også tid til en lunsj og en sukkerspinn!


Vi har laget et Bursdagshefte som kan kjøpes i billettlukene når du kommer til parken. Du trenger ikke å forhåndsbestille bursdagen. En bursdag på INSPIRIA er både gøyal og lærerik! Dette er dagen for gaver, kake, lek og venner. For foreldre og voksne er det kanskje en liten dose mer mas og tjas knyttet til dagen, med forberedelser, et dusin barn som skal underholdes, mates og organiseres.


La oss gjøre jobben noe lettere! Hurra for deg som fyller ditt år! Hvis du har lyst kan du godt feire bursdag din hos oss. Priser: 12- pr person over år. Opplegget koster kr 65- Etter kl tilkommer et tillegg på 85- pr påbegynte time.


Feire bursdag på dine premisser. Vi tilpasser oss deg og dine behov, og gjør hva vi kan for å skape den beste mulige opplevelsen. Du skal slippe å tenke på noen ting, vi tar oss av alt i forkant av og etter bursdagsfesten.

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Dere får en bursdag med spennende aktiviteter. Vi har ulike feiringer for barn i alderen 8-år.


Det er kjempegøy med barnebursdag på VilVite! De voksne kan også hygge seg med barna – uten å måtte tenke på planlegging og opprydding, bursdagsverten tar seg av det meste. Her finner du en oversikt over forskjellige lokaler som passer ditt bursdagsselskap, uansett størrelse og budsjett. Du kan finne tilbydere som arrangerer hele bursdagen for deg, eller du kan leie et lokale hvor du organiserer og arrangerer bursdagen selv. Hos oss finner du alt du trenger for å skape en unik, vellykket og minneverdig bursdag.


Tommel opp for Popbursdags-konseptet ! Vil skryte uhemmet av bursdagsverten. En superkul opplevelse, som allerede går sin seiersgang via sosiale medier:) Far til jente år. Bursdagsrommet har plass til ca barn og er utstyrt med både Playstation og fotballbord.


Bursdagsdeltakerne disponerer dette rommet fritt i minutter etter at dere er ferdig å spille. Ved spørsmål eller behov kan dere henvende dere i resepsjonen som ligger rett ved. På Vitensenteret kan barnet ditt få en fantastisk bursdagsfeiring med vennene sine – samtidig som vi “sniker inn” nyttig kunnskap.


Vi tilbyr aktiviteter og opplevelser for barn i alle aldre. Hos oss kan du gjerne feire bursdagen sammen med andre bursdagsbarn – vi har god plass til mange gjester og voksne. Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe!


Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan dere spille som lag mot hverandre i en dodgeball-kamp (kanonball), konkurrere på vår populære battle beam, falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i parken. Hvorfor ikke leie et sjarmerende lokale midt i hjertet av Oslo? Her får du noen tips om hva du kan finne, og hva du bør tenke over når du skal planlegge den store dagen.


Kom til Prima Fila når du skal feire bursdag i Oslo sentrum! Vi har flotte lokaler for store og små feiringer og kan by på deilig, italiensk mat. Med sentral plassering ved Oslo Rådhus har du kort vei til det aller meste.


Fyller du år og har lyst til å gjøre noe morsomt sammen med gjestene? Spillene våre passer uansett om du skal feire at du har blitt myndig eller at du har rundet 50. Det kan like gjerne være hvilken som helst bursdag så lenge du ønsker å gjøre noe spesielt sammen med familie eller venner på bursdagen din.


Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen. Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige.


Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg