onsdag 17. januar 2018

Hekleoppskrifter grytekluter

I denne boka finner du oppskrifter på grytekluter , håndklær, kluter og kuvertbrikker. Inspirasjon til oppskriftene har Tove Fevang fått fra gamle grytekluter funnet i skuffer og skap hos venner og familie. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Design og modell: Tove Fevang Foto: Geir Arnesen Gryteklutene hekler du på en kvel hvis du kan hekle fra før.


En fin gave og grytekluter er jo noe alle trenger. I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier.

Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift. Klart man kan se at den blå og den gule grytekluten er et par. Jeg benytter meg selv av samme løsning når det minker på garnet. Kan ikke akkurat skryte av været her jeg sitter midt i et polart lavtrykk. Det snør tett, men vi har heldigvis sluppet unna den sterke vinden som har besøkt Nordland og Sør-Troms.


Så fint at du deler mønster med oss! Jeg har også som Nikoline sett på den fine grytekluten i headeren og tenkt at akkurat noe sånt har jeg lyst på. Det er ikke så lett å finne hekleoppskrifter lenger syns jeg, men det er kanskje for liten etterspørsel i butikkene?


Nå har jeg strikket par grytekluter nøyaktig etter oppskrifta, men jeg har ikke vært fornøyd med begynnelsen og slutten av pinnen der vi tar masker løs av.

Opplysninger om garnet får du hos Viking Garn, tlf. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.


Vi kaller det en strikkeskole for strikking av grytekluter , siden vi nå har flere strikkeoppskrifter for grytekluter på nettsiden vår. Disse kjole-gryteklutene i titteskapet var helskjønne, og jeg kunne virkelig hatt lyst til å hekle noen selv! Og så var jeg så heldig at jeg kom over Marianne sin blogg, Hobbystua, og hun har vært så snill å legge ut oppskriften på slike kjole- grytekluter ! Strikkepinner nr 5. Jeg er en kreativ dame med mann, barn og barnebarn, som bor landlig til i en liten bygd ved byen! Så flotte og tykke grytekluter. Vi er tidliere byfolk som valgte å bytte ut bylivet med god plass og skogens ro!


Nå som høsten er kommet er det herlig å tenne i peisen, krype opp i sofaen med pledd over seg og kaste seg over et håndarbeid. Mange prosjekter blir påbegynt uten å bli fullført, men det er og mange prosjekter som ser dagens lys utover vinteren. Denne siden ble sist oppdatert 02. De fleste er gratis.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Finn din favoritt her hos Rum21! Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Oversikt over hekleoppskrifter kategorisert etter forskjellige ting du kan hekle :-) Hekling er virkelig en morsom hobby og mulighetene for hva man kan lage er ustoppelig.


Flotte GryteKluter - HekleOppskrifter LittleOwlsHut.

Alltid når eg skal ta noe ut av ovnen så blir eg litt desperat for grytekluten(e) er aldri DER! I disse dager har hun gitt seg i kast med å hekle julepynt, og hun vil mer enn gjerne dele tre fine og gratis hekleoppskrifter med Dem. Jeg er ferdig med et par i lyseblått og hvitt, og har begynt på et i mellomblått og hvitt….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg