torsdag 18. januar 2018

Finne riktig bh størrelse

Enkel og billig handel på Cellbes. Bh - Alltid mange varianter. Kjøp BH nå - Fri frakt! Få hjelp til å finne riktig størrelse.


Når du har funnet din riktige størrelse , må du finne ut hvilken bh som har riktig passform for deg. Finn din bh - størrelse.

Med rett bh - størrelse vil du kjenne deg mer bekvem og fremfor alt vil plaggene dine sitte bedre og gjøre deg enda flottere! Slik finner du riktig BH selv. Selv om det kan være lurt å la en ekspert hjelpe deg med å finne frem til riktig BH - størrelse , så kan du faktisk klare der på egenhånd også – du må bare vite hvordan du skal gå frem. Det første du gjør er å måle omkrets rett under brystene. BH -en får rett og slett muligheten til å gjøre jobben sin – å støtte opp og holde brystene på plass.


Vi i She Undertøy har utallige ganger hjulpet kvinner med å måle opp og finne rett BH - størrelse , hvorpå de umiddelbart har merket forskjellen. Legg målebåndet stramt under bysten. Tips: Ta alle mål i centimeter.

Stram slik at det føles komfortabelt, men ikke så stramt at det gir ubehag. Hvis målet ditt havner mellom to størrelser, rund ned til nærmeste tall. I følge Debenhams, som er den nest største kjøpesenter-kjeden i Storbritannia, er det bare prosent som bruker riktig BH - størrelse. Hvis du enda ikke har fått tak i Breastimate, en app som hjelper deg å finne riktig størrelse , kan du komme langt med korrekt måling. Jeg sliter med å finne riktig bh.


Brystene mine har ulik størrelse. Hei, noen måte å vite hvilke bh størrelse som er riktig ? Vet ikke om jeg bruker riktig BH størrelse. Hvordan finne riktig størrelse på kondomet?


Gutt på år som drømmer om å prøve ulike kjoler. Størrelsesguide - BH. Mål deg direkte på kroppen med en bh uten vattering. Mål både brystomfanget og målet under bysten.


Deretter regner du ut forskjellen mellom målene. Målet du får fram bestemmer din cupstørrelse. Se i tabellen nedenfor for å finne riktig cupstørrelse.


Derfor har vi laget en BH -kalkulator som gir deg en god indikasjon på hva som er riktig BH - størrelse for deg. Husk også at en riktig BH skal sitte vannrett langs ryggen, og om du får BH -valker på ryggen bør du gå opp en størrelse i omkrets.

Her kan du teste BH -kalkulatoren. Bestill undertøyet hjem og prøv det i dine egne rammer. BH -størrelser varierer og Devoted by Zizzi er ingen unntagelse. Den beste måten å finne riktig bh på, er å få profesjonell hjelp i en undertøysbutikk av en fagperson.


Vi som jobber med dette, ser på et øyeblikk hvilken størrelse du er. Vi måler omkretsen rundt ryggen, tar riktig ryggmål for bh -en og hjelper deg å finne ut hvilken type bh og cup- størrelse du trenger. Og når pakken ankommer og du prøver den så sitter den bare ikke godt på? Riktig valg av sports- bh er avhengig av størrelse på bysten, treningsform og intensitet i treningen. Hvorfor er sports- bh viktig?


Nå kan det være greit å få hjelp til å finne riktig BH. Så om du ikke har gjort det før, så kan det være lurt nå å ta turen inn i en undertøysforretning der du får skikkelig hjelp. Med brystene fulle av melk og tillegget med større bryst pga melkeproduksjon (melkekjertlene har vokst) så kan hvert bryst veie så mye som en halv kilo mer enn ellers. SVAR: Hei Takk for at du skriver inn til ung.


BH finnes i mange størrelser. Hvis du for eksempel har størrelse 70E, eller som Costume-blogger Emilie Tømmerberg 65I, så sliter du litt. Triumph-butikken i Bogstadveien har et bredt utvalg med bh -er fra 65A til cup- størrelse H. Når den sitter godt under, så løfter den også litt.


BH-størrelse vil ha god innvirkning på helsen. Foto: iStock BH -ene som du må ha i skapet. Under har vi satt sammen en stor BH -guide av ulike typer som er et must-have i garderoben! I vårt store utvalg finner du mange modeller og stiler og størrelser for alle former.


I vår bh -guide hjelper vi deg også med å finne riktig størrelse og modell. Handle bh -modeller som push-up bh , bøyle- bh balconette- bh og bøyleløs bh. Uansett størrelse på bysten, kan du få en go stroppeløs BH , men dette stiller store krav til kvaliteten.


Du trenger hjelp til å velge bort det som ikke passer og finne den perfekte BH -en for deg. De fleste kommer ut av butikken med en annen størrelse på BH -en enn den de kom inn med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg