mandag 15. januar 2018

Endre fastlege på nett

Du kan også velge fastlege i en annen kommune enn der du bor. Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre år. Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge.


Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Søk blant alle fastlegene her.

Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. I alle tilfeller må du ha ditt fødselsnummer klart. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Et fastlegebytte er gyldig fra den 1. Fastlegeordningen sender deg en melding om hvilken fastlege du er tildelt.


Kontakt fastlegen på nett Kom i kontakt Stadig flere fastleger tilbyr tjenester via helsenorge. Hvis ditt fastlegekontor er med i ordningen kan du logge deg inn og komme i gang i dag. Bytte fastlege - Min fastlege.

Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Lær mer om fastlege ,. Informasjonen på helsenorge. Når du har fått e-resept av legen, kan du logge inn på helsenorge. Medisinsk utstyr og hurtigtester.


Narkotikatester og graviditetstester. Endre ble min andre lege etter at min første fastlege gikk av men pensjon. Endre er en førsteklasses lege og en likandes fyr.


Lykke til videre og takk for innstatsen på Hinna Legesenter. Dine bilder vil være tilgjengelige på nett i ett år etter undersøkelsesdato. Dersom du lurer på noe i forbindelse med resultatet av undersøkelsen, ber vi deg ta kontakt med henviser eller fastlege.


E-konsultasjon med fastlegen og reseptfornyelse på nett ting du kan få hjelp av fastlegen din til på nett SJEKK SELV: Så langt er det rundt legekontorer som leverer tjenestene via helsenorge. Sjekk nede i saken om det gjelder din fastlege. Rett til å bytte fastlege.


Dersom du ønsker å bytte fastlege , men denne legen har fulle lister, kan du sette deg på venteliste. Frem til du får ledig plass, kan du gå til din gamle fastlege i mellomtiden, sier Øren.

Enkel legetime på nett. Hva skjer hvis jeg forfalsker eller endrer en legeattest? VG forteller om en fastlege og skole som tar i bruk ny SMS-løsning på.


Når jeg kom meg fra dette reiste jeg på jobb i nordsjøen og jeg begynte å belaste foten mer normalt, dvs gå i trapper og sånt. Ingen spesiell trening da den var øm. Plutselig kjente jeg et nytt rykk i leggen, jeg fikk en klump på foten og hadde noen dager med en god del indre blødninger.


Hjelp til deg som er ny som næringsdrivende eller vil endre eller avslutte bedrift. Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten.


Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg