torsdag 11. januar 2018

Teste klamydia

Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Olafiaklinikken, Oslo universitetssykehus - under punktet Home sampling for klamydia med lenke til skjema for bestilling av testutstyr. Du kan be om test for seksuelt overførbare infeksjoner hos alle fastlegekontorer, helsestasjoner for ungdom eller studenthelsetjenester. Du kan også bestille gratis hjemmetest for klamydia , fra Helse Bergen, men bare dersom du bor så nær Bergen at du kan møte på Haukeland universitetssjukehus for å få behandling.


Klamydia er en seksuelt overførbar sykdom. Ubehandlet klamydia kan hos et fåtall kvinner gi redusert fruktbarhet. Bruk av kondom, test og behandling er viktig for å bekjempe sykdommen.


Hjemmetest fungerer godt for å teste og behandle klamydia , gonore og mykoplasma-infeksjon uten å dra til legen. Redd for om du har klamydia ? Få raskt, sikkert og diskret svar fra vår lab. Man kan teste seg for klamydia på helsestasjon, studenthelsetjeneste eller fastlege.


Teste klamydia

Både test og eventuelt påfølgende behandling er gratis. Teste deg for klamydia ved ny partner. Derfor bør du alltid teste deg ved bytte av partner. Du bør også teste deg dersom du har symptomer eller hvis du får vite at du har hatt sex med en som er smittet.


Sykdommen gir deg som oftest ingen symptomer før du merker eventuelle komplikasjoner. Dette kan skje via smitteoppsporing. Du kan derfor smitte partneren din med chlamydia uten at du selv vet om det. En klamydiatest gir deg svaret du absolutt trenger å vite. Rask og enkelt – hjemmetest for klamydia og gonorè får du kjøpt hos Vitusapotek.


Viktig å teste seg ved mistanke til smitte. Kjøp test på nett her, eller besøk et av våre mange apotek. Mens man tidligere kunne bestille en gratis klamydiatest rett hjem i. Dagens anbefaling for behandling av klamydia er en syvdagers antibiotikakur med Doksycyklin.


Behandling av klamydia. Denne behandlingen er meget effektiv. Pasientene må vente i to uker etter behandling før de kan ha ubeskyttet samleie. I smittevernloven er klamydia definert som en allmennfarlig smittsom sykdom. Ofte vil man kunne ha klamydia uten å vite det, da symptomer kan utebli.


Teste klamydia

Dersom du får symptomer, vil det normalt gi svie ved vannlating, kløe og utflod. Er du i tvil om du kan ha klamydia , er det lurt å teste seg, da det kan føre til infertilitet og gi langvarige komplikasjoner dersom det ikke behandles. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.


Kontroll av pasienter som har fått behandling for klamydia skal være gratis. Også smittekontakter skal ha gratis konsultasjon og behandling. For prøvetaking hjemme - to undersøkelser i samme prøve. Det er gratis å teste seg for klamydia. Unilabs Laboratoriemedisin tilbyr diagnostikk av klamydia og gonoré i samme urinprøve.


Teste klamydia

Testen utføres med genteknologisk metode og har høy sensitivitet og spesifisitet. Alle som har ny partner er utsatt for klamydia , men sykdommen er mest utbredt blant de under år. I Boots apotek tilbyr vi en diskret måte å teste seg for klamydia på. Det anbefales testing etter hvert partnerbytte med ubeskyttet samleie.


Smitteoppsporing er den mest effektive måten å nå personer som er smittet med klamydia. Uavhengig av testtilbudet er hovedmålet å teste og behandle flest mulig for å redusere smitteomfanget, og da bør testing gjøres lett tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg