fredag 26. januar 2018

Gravid mageknip øverst i magen

Gravide plages ofte med sure oppstøt, smerter øverst i magen og følelse av oppfylthet. Jeg har de siste 3-mnd hatt tilbakevendende mageknip øverst i magen på midten med tilhørende løs mage og noen ganger diaré. Typisk med løs mage og diare først, og så kommer mageknipen et par dager etterpå. Mageknipen vil jeg karakterisere som vanlig diffus mageknip som gjelder øvre del av magen.


Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet.

Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Det har tatt flere dager før det har gått opp for meg hva han mente med det. De tre barna mine kunne mistet moren sin, og mannen min sin kone. Den tanken gjør meg kald innvendig.


Jeg hadde jo bare vondt i magen , sier Annelin. Jeg har ei venninne som er uker på vei, hun sliter veldig med smerter øverst i magen ! Lurer veldig på hva dette kan være, og jeg er så bekymret for henne!

Hun forklarer smertene som om de ligger under ribbaina. Vondt på begge sider og ekstra intens i midten. Det er ikke babyspark hun kjenner, det er hun 1 sikker på. Jeg har de siste to dagene hatt vondt helt øverst på magen , føles ut som når du har trent skikkelig hardt og tøyd alt for mye etterpå.


Har hostet litt de siste dagene, så jeg lurer litt på om det er grunnen, men tenkte jeg skulle høre om noen visste om det kunne være noe annet? Smerter i øvre del av magen kan være refluks. Har du vondt i øvre del av magen eller mellom brystbeina, kan det tyde på refluks.


Dette er også det enkleste å tyde: — Sitter smertene helt øverst i magen kan det være problemer med magesekken, refluks eller betennelse, sier Kvenshagen. Det er mye man kan bekymre seg for som gravid , og naturligvis kan både magesmerter og mageplager gi grobunn for bekymring hos den vordende mor. Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro.


Akutt oppstått kvalme og oppkast kan skyldes en infeksjon i mage -tarm-kanalen. Dette går som regel raskt over, men har man mistet mye væske og er medtatt bør man kontakte lege. Ikke sjelden er kvalme første tegn på at man har blitt gravid. Vedvarende eller tilbakevendende smerter eller ubehag som er lokalisert til øvre del av magen.


Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, brekninger, sure oppstøt og halsbrann. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest.

Kjøp nå, test deg hjemme. Jeg er gravid i uke nå, og har smerter øverst i magen. Det er lett å bli overdrevent hard i magen når man er gravid. Jeg har luftsmerter som sitter helt oppunder mellomgulvet når jeg ikke har fått vært.


Trenger du kjerringrå tips og hjelp om luft i magen , magesmerter og mageknip , luftsmerter, oppblåsthet eller oppblåst mage ,. Har ligget i 20min med skikkelig forferdelige smerter øverst i magen på høyre side under ribbbeina som har strålet nedover siden. Det var konstant vondt, men var værre i perioder. Klarte ikke annet enn å ligge på siden å puste forsiktig. Det har heldigvis gått over nå, men kjenner jeg blir ille b. Bindestrek, Svir øverst i magen ! Brennende , sviende følelse nederst i magen 9. Flere resultater fra forum. Hei:) Har en brennende følelse nederst i magen ,er i uke og har blitt litt mye løping og løfting på min åring,er.


Kan dette være et tegn på at jeg er gravid ? Graviditeten ble som forventet tøff, og Annelin følte seg mer sliten enn noen gang. En kvinne, gravid i annet trimester, med akutte magesmerter. Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ”stikkende” smerter i magen.


Jeg ble sendt hjem en gang fra legevakten fordi legen mente det var virusinfeksjon. Men smertene ble vedvarende og verre og jeg greid e ikke å spise noe og og der utredet de meg for gallestein og kastet opp maten jeg forsøkte å spise pga smertene. Disse symptomene kan gi viktig informasjon om etiologien. Mange av tilstandene som forårsaker akutt abdomen, er potensielt livstruende.


Sykdomsmønster og klinisk bilde er annerledes hos små barn og svært gamle. Hos gravide forskyves abdominalorganene, og smertelokalisasjonen kan være atypisk, se magesmerter i svangerskapet. Vi kjenner ikke den eksakte årsaken til at noen av oss får oppblåst mage. Det kan både skyldes stress, matvaner og mangel på mosjon. Likeledes kan smerte fra magen av og til stråle ut i ryggen, opp bak skulderbladene eller ned i lyskene eller bena.


Sterke smerter ledsages oftest av kvalme. Hvordan oppstår akutte magesmerter? Magesmerter skyldes som oftest at nervefibre som er spesialisert for smerteimpulser sender signaler fra magen til hjernen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg