fredag 26. januar 2018

Verdens beste taco

Taco er den beste fredagsmaten! Sjekk ut vår oppskrift på klassisk taco. Det er det jeg ser folk kjøper hele tiden. Og uten unntak det jeg har blitt servert hos andre.


Fysj hvor vondt det smaker. Santa Maria lager mye fint tilbehør til taco , men det er én ting de ikke kan lage – selve tacogryten.

Her er min oppskrift på en ordentlig tacomiddag. Litt arrogant, men uten å overdrive, det er verdens beste taco ! Her skal du få oppskrift på vår nye tacofavoritt. Hjemmelagde lefser toppet med salat, tacokjøtt, tomatsalsa, chipotlemajones og syltet rødløk. Tacoen heller nok over i kategorien voksenvennlig, så her bytter husets små ut chipotlemajones med rømme og den syltede rødløken med agurk.


Selv den beste krydderblandingen man får kjøpt i butikk fikk ikke bedre enn terningkast fire. Vi hadde imidlertid sneket inn en liten joker i testen:. Dette blir en fin og sunn taco.

Fredag er taco -dagen! Sett prikken over i-en med verdens beste guacamole! Verdens beste vaffelrøre! Serveres med frisk salat, hjemmelaget tacosaus. Her får du verdens beste taco.


Hjemmelaget taco krydder Lager du dette til mange bruker du langpannen til stekeovn eller Saladmaster gryte til ildfast form. Legg litt under halve posen med nachos i bunn på pannen, dryss på litt ost og ha kjøttdeigen over det hele. På gourmetrestauranten Pujol ( verdens 20. beste restaurant og nummer 5. i Mellom- og Latinamerika i følge listen The Best Restaurants) fikk jeg servert taco med fritert softshell crab og en herlig chipotlemajones.


Les mer: Slik lager du fisketaco. Suadero tacos: Hakket kjøtt av svin, okse, innvoller, pålegg, chili, løk og. Meksikansk taco er noe ganske annerledes enn den tacoen man får kjøpt ferdigpakket på butikken. Med litt ekstra innsats kan du lage autentisk meksikansk taco helt fra bunn av.


Resultatet av å lage alt selv blir mer enn dobbelt så godt som ferdigtaco! Stikkord: verdens beste tacosuppe. Kjøttfri mandag Litt sunnere Suppe Vegansk Vegetar. Mexicansk linsesuppe med spice og mais.


I fjor var det foodtrucken 4Gringos som vant med sin norskinspirerte taco med ribbe og surkål.

Helgekos og superfavoritt hos de fleste nordmenn! Kanskje er det den gode kryddersmaken som gjør at vi elsker taco ? Her har du en varmende og god suppe, som godt kan lages av restene fra fredagstacoen, gjerne sammen med noen av grønnsakene innerst i grønnsaksskuffen. Både røde og brune bønner er som skapt for taco ! Med sin milde og kremete smak, er det kun litt tacokrydder som bidrar til skikkelig tex-mex følelse.


Slik gjør du: Hell av laken som bønnene ligger i, sleng dem i en gryte med vann og tacokrydder, varm opp på svak varme, og la det hele tykne. Lammet var stekt i timer i bananblad. Det beste tacokrydderet lager du selv! Jeg vet det – har vært der mange ganger selv – du tar posen med ferdigkjøpt tacokrydder og drysser over kjøttdeigen, så vips er middagen straks klar.


Her er oppskrift på en frisk variant med tomat, løk, chili, lime og koriander. Den beste salsaen lager du selv. Du kan selv bestemme hvor hot den skal være! Salsa er selvskrevet tilbehør til taco og andre meksikanske retter. Fisketaco med sprø fisk og en nydelig mangosalsa.


Vi kan kanskje ikke garantere at alle synes at dette er verden beste fisketaco,. Prøv gjerne andre ting enn kjøttdeig: Stek en entrecote og skjær i skiver, eller prøv pulled pork – som er nærmere originalen enn vår norske taco.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg