onsdag 17. januar 2018

Tryllekunstner oslo

Tryllekunstner Oslo – Disse kan levere magi til ditt event. De fleste barn synes tryllekunster er ytterst spennende, både å se på, og å utføre selv. Utdannet førskolelærer, men jobber heltid som klovn, tryllekunstner og julenisse – tullekunstner.


Det som gjør Klovnen Knut spesiell er originalitet og allsidighet – variasjon i innhold og presentasjon. Samt evnen til å underholde barn og voksne samtidig. Ser du etter en tryllekunstner i Oslo ?

Han har års erfaring som profesjonell tryllekunstner og gjør over 1show i året for bedrifter og private i inn og utland. Skal du arrangere barnebursdag, og har lyst å gjøre litt ekstra stas på jubilanten? Det blir stadig mer populært å krydre private arrangementer som barnebursdager med aktiviteter og underholdning i det lille landet vårt. Forrige tirsdag tryllet jeg på Steinars Open Mic på Mir i Oslo.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling. Super bilferie i Oslo med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Reserver ditt Hotell i Oslo online. Jeg underholder i alle mulige forskjellige arrangementer. Ofte varierer kvaliteten på showet etter pris.


Skal du booke en profesjonell tryllekunstner med erfaring i Oslo må du nok regne med å måtte punge ut mer enn du ville gjort for å leie inn en tryllekunstner til en barnebursdag. Prisen for en profesjonell tryllekunstner ligger på 8. Velkommen til barnas trylle- og tullekunstner Chriss Chrissells nettsted. Her kan du se hva han kan tilby av familie- og barneunderholdning. Lord Christian er vist på TV i over land og har over millioner visninger på , og er dermed verdens mest sette utbryterartist. Med mer direktesendt TV enn noen annen norsk magiker kan vi garantere at et arrangement med Lord Christian blir en suksess.


Noen som vet om en tryllekunstner i Oslo som kan trylle i barnebursdag? Vi er tilsluttet de norske trylleforeningene:. Om du ønsker, vil en donasjon til Norsk Tryllemuseum bli satt stor pris på.


I skoleferien er mange bortreist eller opptatt med andre aktiviteter. Mange familier har egne planer for helgen. Pass på å sende ut invitasjoner i god tid. Hvis du skal leie en klovn eller tryllekunstner til å underholde, er det lurt å ha dette klart før du sender ut invitasjoner.


Profesjonelle artister er ofte booket i helgene. April var det duket for den 31.

Magic Club på Cosmopolite Scene i Oslo. Davido bor i Oslo , setter opp egne show som han reiser på turné me og opptrer i tillegg på store og små arrangementer over hele landet. Han har også skrevet Davidos Tryllebok, gir personlig trylle-undervisning og holder kurs i trylling. Davido var i mange år med i styret i Magisk Junior Cirkel, og senere i Magiske Cirkel.


Og som julenisse ved juletrefest. Er du klar for et show som som engasjerer og forbauser. Hvor dine gjester bytter mellom å le og sitte på kanten av stolen i spenning.


Hei, takk for at du besøker min side. Se deg gjerne litt om. Trykk liker om du vil se mer av meg i fremtiden! Erling Solland har jobbet som tryllekunstner i mer enn år.


Sånt blir det ordentlig magi av, og du møter han på Stena Saga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg