mandag 15. januar 2018

Kule guttenavn

Mange navn går i hundreårssykluser, og blir populære igjen når de bare blir gamle nok, sier navneforsker Ivar Utne. Har samme tanke når jeg velger guttenavn , men synes det er litt dumt at du utelukker norrøne navn, da det er disse som er de mest mannlige ;-) Sønnen vår heter Ulvar Johannes og neste skal hete Are Olaves, både Ulvar og Olaves er det under som heter i Norge ihvertfall ;-) Ellers vurderte vi Eskild og Frende som mellomnavn til Are. Finn guttenavn til babyen din.


Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Dette er en liste over populære navn. Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre Olga og Gunda populære igjen, selv om de. Noen navn får oss rett og slett til å le, og ofte er det nok navn fra fortiden som har denne virkningen på oss.


Folk fniser av navn som de ikke syns er slik navn pleier å være. Flotte guttenavn , men ikke vanlige. Men leon er tøft da, og storm også (men det høres så vilt ut). På denne nettsiden finner du kattenavn til katten din. Oversikt over populære kattenavn, kule kattenavn, hovedsaklig norske kattenavn.


Noen som har noen forslag på uvanlige og kule navn til begge kjønn? Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn).


I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Oversikten inneholder hovedsaklig norske kattenavn, men også fra gresk og norrøn mytologi, politikk og kjendisverden. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Kule guttenavn

Har hørt at katter bør ha navn med bokstaven s i? Jeg syns også det er morsomt med ordentlige navn på katter. Ikke sånn Flisa og Pusi og Pjusken (selv om jeg må innrømme at mine katter har hatt sånne navn). En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden? Da har du kommet til riktig sted. Hundenavn til tispe finner du her. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden.


Se også: Gratis hundefôr og rabattkampanjer – Smarte produkter til hund og eier. Guttenavn er mer robuste enn jentenavn på grunn av oppkalling, sier Ouren. Jakob er et typisk bibelnavn. Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over.


Hvor mange heter det samme som deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg