fredag 27. februar 2015

Tips til matpakke

Tips til matpakke

Les tips til foreldre med kresne barn, og hvordan du best oppbevarer matpakka. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. En sunn og god matpakke gir energi og glede. I dette innlegget har eg samla forslag til sunne, enkle tips til kva man kan ta med seg i matpakken.


LOMPERWRAPS MED GODT PÅLEGG – og masse grønnsaker som tilbehør. Pakk lompene inn i folie og dei smaker ferskt og godt til lunsj. Det passer fint til lunsj eller i matpakken. Et tips er å lage mer enn du trenger, fryse og ta opp om morgenen, så har du fersk matpakke til lunsj. Oppskrift Lunsjmuffins.


Sunn OG kreativ matpakke. Høres det uoppnåelig ut? Her er sunne forslag og mer enn oppskrifter på nistemat enten det er i matpakke eller i matboks, til voksne eller barn, til skolemat eller jobblunsj. TV-kokk og husstellærer Ingrid Espelid Hovig er positiv til forslagene om gratis skolemat, men ser også mye bra i matpakketradisjonen. Inspirerende matpakketips til barnehagebarn og skolebarn.


Tips til matpakke

En god matpakke er avgjørende for at barn skal kunne leke, være glade og lære. Men det krever ikke timesvis eller voldsom eksperimentering å lage den. Matpakketips: matpakker ungene vil elske! Påfyll av god energi i løpet av dagen er viktig for både store og små!


Vi har samlet ti enkle og smakfulle tips til deg som ønsker inspirasjon til matpakka. La barnet venne seg til at frukt og grønnsaker er en naturlig del av alle dagens måltider. Det er den beste helseforsikringen du kan gi barnet ditt. Kulden fra de frosne druene vil, etter hvert som disse tiner, bidra til å holde temperaturen i matboksen nede. Som en bonus smaker druer som enda er litt frosne nesten som is!


Det beste rådet for å lage en spennende matpakke til barna, er å la kreativiteten løpe løpsk. Du trenger ingen fancy ingredienser eller dyrt utstyr. En smakfull og sunn matpakke hjelper oss dessuten med å holde både konsentrasjon og humør oppe i løpet av dagen. Få ernæringsekspertenes beste tips til nistemat som gir energi og næring. Stine Svarthe og Veronika Bjørnstad skriver om barn og ernæring for VG Familieklubben.


Den norske matpakken med brødskiver og pålegg er både kultur og tradisjon, og de fleste av oss har med oss matpakken gjennom store deler av livet. En typisk norsk matpakke består ofte av ferdigsmurte brødskiver med pålegg, skilt med mellomleggspapir og pakket inn i matpapir eller en matboks. Det kan fort bli dyrt hvis vi skal prøve å velge sunn mat når vi handler. Smarte tips til matpakken! Derfor er det viktig å lage matpakker som blir spist, og ikke blir liggende urørt i sekken.


Tips til matpakke

Tips til sjømat i barnas matpakke. Se for eksempel fiskekaker med makrell. Salat med reker eller laks. Laksepostei og makrell i tomat til brødskivene. Fisketaco, med rester fra middag.


Omelett med sjømat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg