torsdag 19. februar 2015

Tivoliet i københavn

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Der er smæk på smag og kulinariske oplevelser under Tivoli Dining Week, der varer fra 31. Menukortene byder på gourmetmåltider med alt fra velsmagende klassikere med et twist og retter, du måske aldrig har smagt før.

Fra det velkjente tivoliet som har ligget i byens kjerne i over hundre år, til dyreparker og barnlige attraksjoner. Den eldste attraksjonen på tivoliet fylte nylig 1år! Den byr på alt fra attraksjoner for store og små, et bredt utvalg av restauranter, teaterforestillinger og mange ulike typer konserter. Dette må da være verdens peneste og flotteste jule-tivoli! Det er så gjennomført, stilrent, hyggelig og overpyntet, i positiv forstand.


København har mye å by på! Rommene på Tivoli Hotel byr på flatskjerm-tv, kjøleskap og klimaanlegg, og gjester kan komme seg på internett med gratis wi-fi. Hotellet har også sky-barer som er kjent for sin imponerende panoramautsikt.

Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Den velkjente sommerklassikeren byttes ut med et fantastisk julemarked mellom 17. Fornøyelsesparken ligger i hjertet av hovedstaden, bare 10–minutters gange fra hotellet.


Det spesielle ved Tivoli er at det har noe for enhver smak. Den beste måten å se byen på, er i et lavprishotell på gateplan. Det finnes helt klart raske karbohydrater i massevis, men du har også muligheten til å velge noe annet. Tivoli åpnet i påsken i år med flere nye og fristende spisesteder! Og etter et opphold i hovedstaden, vil du ikke finne det vanskelig å forstå hvorfor så mange turister velger å ta turen hit hvert år.


Midt i hjertet av hovedstaden vil du finne det berømte Tivoliet. På førsteplass er London. Rett bak havnet Dyrehavsbakken med millioner.


Det er ingen billig by og feriere i,så en må sørge for å ha en del penger med seg. Mine favoritt restauranter er BROR of restaurant Karla,alle med gå avstand fra hotellet. Her har vi samlet våre mattips til den danske hovedstaden.


Med Expedia kan du sammenligne priser og lese hotellanmeldelser. Bestill et hotell raskt og enkelt med Expedias søkefunksjoner! Vi tok turen for å se hvilket tivoli som er best.

Blant dyreparkens mange populære attraksjoner kan du oppleve alt fra asiatiske elefanter til isbjørner. Tivoli blev anlagt på voldenes flade forterræn, på Vestervold nær Kalvebod Stran hvorfra svenskerne natten til 11. Da er det sikkert mye fest og spesialer på gang i dette tivoliet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg