mandag 16. februar 2015

Barnebursdag 4 år

Her finner du alt til en vellykket barnebursdag– Se utvalget, og bestill deres favoritter! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party.


Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt.

Alt du Trenger og Lynrask Levering! Lek morsomme bursdagsleker som stolleken, hviskeleken, haien kommer, stiv heks og fiskelek når du arrangerer barnebursdag for barn som er , eller år. Her er tipsene som gjør barnebursdagen til en suksess.


Fine gutten min blir snart fire år og vi skal nå arrangere hans første bursdagsselskap med barn fra barnehagen. Før har vi bare hatt familiebursdager, så nå er det på tide. De blir totalt åtte barn - fire gutter og fire jenter, alle i alderen år (pluss minus).


Hvis du ønsker å lære mer om hvordan informasjonskapslene fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Informasjonskapsel policyen. I skolealder er det vanlig at alle jentene eller guttene i klassen blir invitert – i hvert fall opp til barna er rundt år.

To voksne står holder en stang mellom seg. Bursdagsleker fra år 4. Barna stiller opp og forsøker å passere under stangen ved å bøye overkroppen bakover. Berøres stangen er barnet ute av leken for denne runden. Passer for: Fra cirka -år.


Dette er en klassiker. Gjem en gjenstan eller eventuelt en godtepose, og la barna lete etter den. De stiller mange spørsmål. De leker godt sammen, og de forstår mye.


På denne siden finner du en oversikt over tilbydere av barnebursdag i Oslo. Du skal finne et bredt utvalg slik at dere kan sette skikkelig stas på barnet som fyller år. Vi tar gjerne imot tips til det du mener burde inn på siden.


Tilbyr du noe som passer en barnebursdag ? Det er fordeler og ulemper å tenke på: På en hverdag kan det fort bli travelt om dere skal ha full dag på jobb, hente barnet i barnehagen og være klar til feiring i løpet av kort tid. På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Når skal feiringen skje?


Femåringen: Femåringen er blitt stor, og vi snakker me og involverer femåringen. Femårsalderen er for de aller fleste en fin tid.

Festkompaniet har et stort utvalg av pynt til barnebursdag samt dekorasjon til barnebursdagskake! Skal du arrangere barnebursdag ? Besøk vår nettbutikk her! Det er avtalt med foreldrene i mellom at vi kan starte med barnebursdag fra da.


Barnet vårt blir år i vinter. Vi er først ut i barnehagen. Kan ikke huske mine egne bursdager fra den alderen. Gjerne med voksne også. Jeg er rimelig blank.


I en jungel av festartikler har vi valgt ut kun det beste til deg. Våre temaer er nøye gjennomtenkt. Ungene lekte, vi dansa til musikk og så var det tid for henting. Ingen hadde foreldrene her, dette var unger fra bhg der jeg jobber, så vi var trygge på hverandre. Vi har også et stort utvalg til ettårsdagen.


Du kan også printe ut quizene – se under. Er det barnebursdag snart? Under produktene nedenfor kan du også lese noen gode tips til hvordan du holder og planlegger en vellykket barnebursdag.


Prisen inkluderer bursdagsvert som er med gjennom hele bursdagen, omvisning, diplom til alle i selskapet, valgte menyalternativ, medalje og fribillett til bursdagsbarnet. Pølser av svin eller kylling : 26- pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg