onsdag 18. februar 2015

Sjokoladekake med rømme

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Sjokoladekaken prikkes med en gaffel når den kommer ut av ovnen og varm glasur helles over.


Sjokoladekake med rømme

Så skal kaken stå i kjøleskapet og bli kald. Her er den pyntet etterpå med sjokolade og melis. Ingenting slår en kjempesaftig og smakfull sjokoladekake ! Denne kaken er meget rask å lage fordi deigen bare skal røres sammen.


Rømmen gjør kaken ekstremt myk og saftig, og Firkløversjokoladen gir mild og deilig sjokoladesmak på glasuren! Oppskriften er til liten langpanne. Denne sjokoladekaken er nok den mest populære oppskrift både her, og på min gamle blogg. Ikke rart, for denne sjokoladekaken er helt fantastisk! Fordel smørkremen over sjokoladekaken og dekorer etter smak og behag.


Del kaken i passende stykker og server den romtemperert. Nuts just take up space where chocolate ought to be. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhån da blir den bare enda mer saftig. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Jeg fikk prøvd denne i helga – og den ble kjempegod!


Vi lagde den i rund form, og halverte røra. Endte opp med å steke i nesten min. Ofte når vi spiser sjokoladekake ender barna opp me å slikke av glasuren og lar bunnen ligge igjen, men det skjedde ikke med denne kaka #128578; Kjempego og også mørk nok for de voksne.


Visp sammen eggene med en gaffel. Dette helles i det tørre, vispes sammen til en jevn røre. Ha natron i resten av rømmen og bland inn i røra. Stekes i langpanne på 1grader i ca. Her får du noen smakebiter fra boken som inneholder alt du kan ønske deg av bakeoppskrifter i alle kategorier.


Sjokoladekake med rømme

Sjokoladekake med rømme Den store bakeboken er i butikkene - med over 2oppskrifter laget av Hjemmets mateksperter! Tilsett det lunkne smøret i en tynn stråle, mens du rører hele tiden. Mål opp hvetemel, kakao, vaniljesukker og bakepulver, og sikt det inn i eggedosisen, vekselsvis med creme fraiche.


Rør godt sammen, til du har en jevn og kremete røre. Klassisk sjokoladekake dekket med deilig glasur går aldri av moten, og er alltid en sikker vinner på kakebordet. Den fyldige seterrømmen gjør kaken ekstra saftig og god. Saftig, smakfull, sjokoladekake til små og store.


Sjokoladekake med rømme

Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Når kaken bakes med surmelk brukes natron som hevemiddel. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag. En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god.


Det har vært mange år jeg ikke har spist sjokoladekake grunnet minner av tørr kake som faller av gaffelen i mange biter og som må skylles ned med væske. Nyt sjokoladekaken sammen med et glass iskald melk. Det smaker godt, samtidig som melkeglasset gir deg viktige næringsstoffer du trenger hver dag, for eksempel jod og kalsium.


Se flere deilige sjokoladekaker her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg