onsdag 18. februar 2015

Krem mot sopp i underlivet

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter, hårpleie og mye mer til kvinner og menn. Gode tilbud hos oss.


Finn laveste nettpris her. Opplever du at det klør og svir i underlivet ?

Da kan det være du har fått en soppinfeksjon. Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp , blant annet varme og fuktig badetøy, men det finnes heldigvis enkle og effektive egenbehandlingsråd. Opp mot ¾ av alle kvinner over år har opplevd en soppinfeksjon i underlivet.


Vanligvis vil man oppleve kløe, svie og endring av utflod når man har en soppinfeksjon. I de fleste tilfellene kan en enkelt behandle seg selv ved bruk av reseptfrie legemidler. Sopp i underlivet - kjerringråd.


Det er så vanlig at det alltid er tilstede i underlivet. Det er først når det blir for mye av det at vi kaller det en soppinfeksjon. Det er som oftest kvinner som merker sopp i underlivet , men menn kan også ha det selv om de ikke har mange symptomer på det.

Canesten er reseptfrie legemidler med innhold av virkestoffet klotrimazol som er behandlende mot soppinfeksjoner i underlivet hos kvinner og menn. Enkelte av produktene kan også benyttes til behandling mot fotsopp. For riktig bruk av Canesten, les alltid pakningsvedlegget godt før bruk eller få veiledning på apoteket. De vanligste legemidler mot sopp i underlivet er kremer eller stikkpiller til skjeden (vagitorier). Kremer og stikkpiller inneholder ofte et medikament fra en gruppe legemidler som kalles imidazoler.


Dette får du reseptfritt på apoteket. Du trenger kanskje bare én dose. Du setter inn en stikkpille dypt i skjeden når du legger deg om natten. Canesten er ett av dem som fås reseptfritt til lokal behandling av soppinfeksjon i underlivet.


Hos Boots apotek får du kjøpt reseptfrie legemidler som stikkpiller til skjeden (vagitorier) og krem. Det finnes ulike midler mot sopp som kan kjøpes reseptfritt i apotek. Følg alltid bruksanvisningen på pakken nøye når du bruker reseptfrie legemidler og les pakningsvedlegget før bruk.


Hyppig vask av underlivet kan endre surhetsgraden i skjeden til fordel på soppen - Hormonelle prevensjonsmidler (f.eks. p-piller) og hormonbehandling - Samleie kan irritere skjeden og legge forholdene til rette for at sopp formerer seg. Soppinfeksjoner forekommer relativt sjelden hos kvinner yngre enn år og etter overgangsalderen. Krem og salve mot kløe i underlivet.


Du kan ta både kur i form av krem eller salver, men det finnes også vanlige tabletter. Hvis du har hatt sopp i underlivet før, og er helt sikker på at det er det du har fått, kan du behandle deg selv. Noen kvinner får ofte tilbakefall.

Hvis lokal behandling ikke hjelper, finnes det reseptbelagte tabletter. Spørsmål om sopp i underlivet og Canesten. Hudsopp trives i varme og fuktighet.


De finnes i huden og kan noen ganger kan de føre til utslett hos mennesker med sensitiv hud. Også ved kronisk residiverende soppvaginitt kan påvisning være vanskelig. Som Storfjell-Olven forteller kan overdreven vasking av underlivet føre til soppinfeksjon. Bruker du mye såpe og intimsåpe i underlivet kan du nemlig forstyrre bakteriefloraen. Skyll derfor heller med kun vann når du vasker deg.


Og husk at du ikke skal skylle oppi skjeden, men de ytre delene av underlivet. For sopp er dessverre like irriterende som det er vanlig. En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller flere ganger i løpet av livet.


Man anslår at så mange som 5- av damer er plaget med tilbakevendende soppinfeksjon mer enn fire ganger i året. Med andre or sopp er noe alle kvinner burde kunne litt om. Daktar er en krem som behandeler sopp i underlivet og soppinfeksjoner andre steder på kroppen.


Den virker raskt mot alle symptomer som forårsakes av sopp , og kan gjerne brukes som en tilleggsbehandling for Diflucan. Daktar er et reseptfritt legemiddel som man kan kjøpe over skranken i de fleste apotek i Norge. Det du beskriver kan godt være sopp i underlivet. Om du velger å ta en soppkur og se før du evt.


Har du hat usikker sex bør du også sjekke deg for muli. Canesten er et reseptfritt legemiddel som er beregnet på korttidsbruk og brukes mot soppinfeksjon både i skjeden og ytre kjønnsorganer. Tilfeldig svelging av krem er vanligvis ikke noe problem, men du anbefales å kontakte lege for sikkerhets skyld.


I tillegg finnes det en rekke kjerringråd som sies å skulle hjelpe mot soppinfeksjoner, som å bruke yoghurt naturell eller å vaske underlivet med eddikvann. Men hvorvidt dette hjelper er heller usikkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg