torsdag 26. februar 2015

Los angeles ferie

Bestill et uforpliktende tilbud. Få det beste ud av reisen til USA. Book ditt fly og hotellrom her. Kjent som engelens by, er LA kjent for å være sentrum for filmindustrien og glamour, noe som betyr at du kan plutselig se mange kjente personer og steder i byen. Hollywood lokker til seg turister som lengter etter et streif av glitter og glamour.


Få et glimt av favorittstjernen din mens du shopper på The Grove, eller glem alt som har å gjøre med kjendiser mens du hviler.

Her finner du de mest Instagrammede stedene. LOS ANGELES (VG) Californias mest kjente by er som skapt for sosiale medier med ikoniske og fotogene landemerker overalt. Olympic Blvd og LEVEL Furnished Living Suites, som ligger i 8S. Her klarer man seg nesten ikke uten bil. Et genialt og oversiktlig nettverk av motorveier gjør det enkelt å reise fra nord til sør, fra fjellene i øst til de berømte strendene i vest.


For å unngå stress, kan det være greit å beregne maks to severdigheter per dag, gjerne i nærheten av hverandre. Etter min erfaring er det mest trafikk før kl 1 og mellom kl 15. Et sted tilpasset både den yngste og den eldste.


Få steder i verden kan måle seg med LAs stjerneglans.

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Opptil rabatt på overnatting. Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt.


Fly med oss verden rundt og prøv rundt 9forskjellige flyselskaper! Enten som en ferie i seg selv, eller som et utgangspunkt for reiser i California og det vestlige USA. Byen er den største i California og etter New York nest størst i hele USA når man ser på antall innbyggere. Vi kjørte ruten fra Malibu i nord til Manhattan Beach i sør, og tok tempen på de heteste strendene i L. Her er de beste bade, surfe - og familiestrendene.


Afgiften dækker visse fællesfaciliteter og er obligatorisk for alle gæster. Det nøjagtige beløb oplyses ved ankomsten til hotellet. Vi sammensetter din ferie utfra dine ønsker og behov. Los Angeles er dyrere i Desember, da gjennomsnittsprisen ligger på 2. Dette er den største innfallsporten til den amerikanske vestkysten, og langs kystlinjen ligger det mer enn km med flotte strender. Reiser du alene, med venner, eller familien?


Vi hotell som passer til deg! Denne guiden er videre delt opp i tips og anbefalinger for hvert av disse områdene. Om sommeren kan temperaturene komme over °C, og på vinteren kan de komme over °C.

Oppdag de beste tingene å gjøre, når du bør reise, hvor du bør spise og bo, og velg deretter blant tusenvis av flyvninger og hoteller for å finne den beste tilgjengelige feriepakken. Er det noe som er kjekt å få meg seg på veien. Tenker da på Death Valley, noen spøkelsesbyer etc. Har hørt at turen tar en 4-timer. Men hvis det er noe å få me seg på veien kan jeg drøye det til en 7-timer.


Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker. Ferie og reise: Hei! Vi er glad i en fest, shopping, bading og være der det skjer.


Jeg lurer på hvilket strøk vi burde på i? Vi skal ha leiebil, men er opptatt av at det skal være trygt å gå der (også om natten) og at det ikke er alt for langt til der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg