mandag 9. februar 2015

Marius genser

Marius genser

Finn strikkeoppskriftene dine online. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Hundeklær, hundeutstyr, godbiter, tygg, hundesnacks og praktiske ting til hund. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Marius genser

Nr ” Marius” genser i SISU med rundt bærestykke. Det eksisterer to versjoner av historien om genserens opphav. Søiland Dale hadde hentet inspirasjon fra Annichen. Prøv deg frem, lek med fargekombinasjoner og se umiddelbart hvordan bildet endrer seg!


Alle våre gensere er laget i 1 merinoull. Nå får du Marius genser opp til størrelse år. Mariusmønsteret er det mest strikkede mønsteret i Norge, og har blitt kåret til ett av de 1beste norske design de siste 1år. Denne lette, men varme ullgenseren til barn kan brukes som ytterlag på høsten og våren, eller som innerlag på regn- og snøfulle dager. Marius Kids produserer Barneklær med mariusmønster.


Marius genser

Tradisjonelt og Tidløst design! Hei:-) Jeg prøver å strikke marius-genser i størrelse xxxl,men får ikke mønsteret til å stemme i forhold til montering. Mariusgenser til Barn, Body med Mariusmønster. Fikk beskjed om å legge opp 2masker (xxl) og legge pp på masker til=3masker. Hvordan montere en mariusgenser , eller en hvilken som helst strikkegenser.


Vi benytter rene materialer som bl. Steg for steg vises de ulike trinnene av monteringen. Kommenter gjerne om du har noen spørsmål! Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Genseren strikkes rundt halsen og nedover. Nettopp i slike tilfeller er det jo perfekt å strikke, for da har jeg kunnet trikse det til med størrelsen.


Tynn Alpakka Ull inneholder alpakka og ull. Lett som ull - varm som alpakka! Ble faktisk veldig fornøyd med denne genseren. Har tidligere strikket en i veldig tynt garn.


Den har seget ganske mye, og loer en god del. Denne gangen brukte jeg et billigere, og tykkere garn. Marius hundegenseren med mariusmønster er svært myk og behagelig å ha på. Nå kan jeg proklamere at den er ferdig! En grei genser å strikke egentlig, men pga rundfellingen og garnvalget skulle det vise seg at det ble et tungt strikketøy, i form av vekt, å arbeide med.


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg