tirsdag 17. februar 2015

Carena vogn

Kjøp Carena hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test!


For deg som trenger en smidig vogn å ta med på bussen eller shoppingen kan vi tilby en sammenleggbar sulky, men om du vil ha med deg begge barna kan du i stedet kjøpe en praktisk søskenvogn.

Carena for spaserturen, trange steder eller vanskelig terreng. Carena tar deg like enkelt frem gjennom den trange byen som på ulendte skogsmarker. Carena er et svensk merke som kombinerer funksjon med stilren skandinavisk design og tilbyr et bredt utvalg av barnevogner, babybeskyttelse, bilseter, barnesenger og andre babyprodukter.


Prime er en anvendelig vogn som har justeringer for sitte og liggestilling og selvsagt for håndtak. Den leveres med to bager og den kan brukes så lenge barnet bruker vogn , d. Carena combines functional solutions with modern Scandinavian design and quality. Our goal is to give you great value for your money.


We who work with Carena have extensive experience with product development, service and support.

Denne barnevognen fra Carena består av sportsvogn pluss myklift bagdel. Mykliften brukes fra nyfødt til barnet er rundt ett halv år til måneder, (max kg). Mykliften er konstruert slik at man på en enkel måte kan ta med seg sitt sovende barn fra vognen inn i huset, da man bare knepper den av fra vognen og bærer inn mykliften. Carena Gotland har to svingbare forhjul som også kan låses i en posisjon.


Fem brukere har evaluert Carena easy til denne testen. De har brukt vogna i gjennomsnittlig år og måneder. Totalkarakteren for vogna ender på - en grei firer på terningen. Carea Easy får toppkarakter for sammenslåing, som gjøres med en hån og frakt i bil.


Carena sportsvogner er triller som er større og romsligere vogner til bruk for barn fra de selv kan sitte ved ½ års alder. Utvalget er stort og mulighetene mange. En trend er at swivelhjul er på full fart inn på markedet.


Med tanke på Kobbes pris er det likevel en svært prisgunstig vogn. Carena Kobbe har bevegelige forhjul og en for størrelsen normalstor varekurv, som er lettest tilgjengelig fra baksiden. Dette er ikke en vogn for terrengkjøring, men på asfalt og butikkgulv ruller Kobbe veldig lett, og den klarer også enklere grusveier hvis den må.


Hos Barnas Hus finner du triller fra kjente merker og i alle prisklasser! Vi hjelper deg med å finne riktig trille for deres behov. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

En vogn til enhver alder! Søskenvognen er uunnværlig for dere som barn i noenlunde samme alder. I sortimentet vil du finne masser av modeller, deriblant vogner som er kåret til best i test. Det fikk vi, men ikke stort mer Den er vrien på grus, og hjula KAN leve sitt eget liv med mindre du låser de. Men for all del, på asfalt og i butikker og annet flatt underlag er den helt fin!


Det er snarere vognens maksvekt på kg per sittedel som begrenser brukstiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg