onsdag 11. februar 2015

Grove rundstykker oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Dett har blit grove rundstykkert mine favoritter blant grove rundstykker #128578; Jeg har riktignok lekt litt med oppskriften din, Trine, og tilsatt linfrø og gresskarkjerner. Oppskriften gir ca. Smuldre gjæren i en bakebolle.


Varm melken til °C. Hell melken over gjæren og rør til den er oppløst. Verdens beste grove rundstykker. Deigen er en fryd å jobbe me og resultatet deretter.


Med denne grunnoppskriften kan du lage både rundstykker , baguetter eller horn.

Mammas grove rundstykker ble en stor hit, og så mange spurte etter oppskriften. Torunns grove rundstykker er sunne og metter godt. Du baker dem med grov sammalt hvete og sesamfrø på toppen. De smaker ekstra godt med nyrørt syltetøy. Elsker dine fine, luftige rundstykker , og baker disse fast.


Ser ei nevner på hvete helkorn, men kan ikke se at det skal være i oppskriften ? Disse grove har jeg ikke prøvd ennå. Spis frokost og lunsj med ekstra god samvittighet med oppskrift på disse grove rundstykkene. Kulturmjølk gjør at rundstykker og annen bakst blir ekstra saftig og god. Forskjellige frø både inni og på toppen av rundstykkene, gir det lille ekstra.


Av denne oppskriften får du ca. Og det er ikke det minste rart, for dette er sunne, gode og halvgrove rundstykker som like gjerne kan nytes til hverdags som i helgen. Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode rundstykker. Hvert år selges tusenvis av rundstykker over disken i det koselige Bakeriet i Lom.


Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Hva vil du lage idag? Frøene kan sløyfes, men jeg synes de gir rundstykkene en veldig god smak og et fristende utseende.

Prøv våre myke og gode rundstykker. Rundstykker er en type gjærbakst som har mange former og fasonger. Har du plass i fryseboksen er det enkelt å lage dobbel eller trippel porsjon med rundstykker og fryse ned til senere.


I kveld skal det bakes til den store gullmedalje! En variant med rug og chiafrø. En med solsikkefrø og revet gulrot. Og barnas favoritt med havregryn! De er lette å lage og gir kroppen drivstoff som varer.


Kilde: Ernæringsfysiolog Tine Sundfør. I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg