fredag 27. februar 2015

Rask dessert

Rask dessert

Hundrevis av forskjellige restauranter. Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. En god og enklere dessert. Oppskrifter og tips på hjemmelaget dessert. Sjokoladefondant, crème brûlée, panna cotta, fruktsalat eller tilslørte bondepiker?


Rask dessert

Det er bare å velge den som frister mest - vi har oppskriftene. Blant våre desserter finner du alt fra enkle og snarlagde desserter til avanserte kreasjoner som kaller på stående applaus rundt bordet. Enhver sjokoladeelsker bør dessuten finne minst én favoritt blant oppskriftene, enten smaken går i retning av uskyldshvit sjokoladeparfait eller syndigmørk sjokoladefondant.


Lette desserter på late dager. Om sommeren er det lett å leve - på alle måter. Med sol, lys og varme nyter vi aller helst det enkle og lette.


Hva med å avslutte med noe søtt, noe friskt, - veldig godt og kanskje ikke for mektig? Her får du noen flotte oppskrifter på deilige sommerdesserter. Rask , god dessert Mat og kosthold.


Dronning Maud mange gonger (er frå Haugalandet må vite), men syns det var litt jobb eg da - med gelatin og det heile, men eg er nok litt uvandt med gelatin. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Dessert – oppskrifter.


Norsk frukt og bær er fantastisk! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Siden sorbeten kun inneholder frukt, er dette en hundre prosent sunn dessert. Den er enkel og rask å lage,. Fristende og fargerikt - Frukt kan du spise til dessert hver dag, sier Gerd Byermoen informasjonssjef hos. Publisert onsdag 10. Enkel, rask og veldig god.


Bland den knuste digestivekjeksen godt sammen med smeltet smør, ha dette i. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Tradisjonen med å avslutte et måltid med noe søtt er noe som følges verden over. Se de lekre oppskriftene her!


Din nettleser er utdatert! Overvekt har blitt et økende problem i samfunnet de senere årene, men hvorfor skal det gå ut over desserten ? Hvorfor skal høydepunktet i måltidet lide for at man ellers bruker usunne ingredienser? Her er forslag til forrett, hovedrett, tilbehør og dessert. Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv. Jeg tenderer mot det siste alternativet – lage mange retter i mindre porsjoner og la gjestene forsyne seg selv.


Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg