onsdag 11. februar 2015

Styrketrening apparater

Frivekter eller apparater ? Som helt fersk innen styrketrening anbefaler jeg apparater. Ved å stille inn disse riktig vil du kunne starte treningen din uten særlig skaderisiko. I alle apparater er bevegelsen for den gitte øvelsen forhåndsbestemt og du kan strengt tatt bare bevege deg i en retning.


Fordelen er at det er trygt. Bør du prioritere å trene med apparater eller med frivekter?

Vi ser på fordelene ved begge formene for styrketrening. Et treningssenter inneholder som regel både en avdeling for apparattrening og en mulighet for å trene med frivekter i form av vektstenger og manualer. Kjøper du styrkeapparater fra Sportsmaster får du solide og gode apparater som varer i mange år. Er du usikker på hvilket styrkeapparat eller hvilken form for styrketrening som passer deg best?


Ta kontakt med en av våre dyktige selgere som vil gi deg råd og veiledning i valg av. For en som er uerfaren og usikker på hvordan man gjør styrketrening , er apparater et trygt og effektivt valg. Apparatene hjelper deg med utførelsen og du får kontroll fra første stund.


Har du svak kjernemuskulatur og balanse passer dessuten øvelsene godt ved at de gir god stabilitet.

De fleste treningskjeder har slike apparater. Utstyret har utviklet seg mye fra enkle manualer og vektstenger med skiver i stål til spesialisert stenger for ulike typer løft og vekstskiver i et utall av utforminger og kvaliteter. De er ofte redde for å bli store eller at det å løfte vekter vil føre til vektøkning. Noen er bare overveldet av tanken på å måtte gjøre cardio og styrketrening i samme uke.


Hvis du har tenkt å gå ned i vekt er det viktig med styrketrening , spesielt når det kommer til å kvitte seg med fett. Vi er opptatt av å tilby utstyr og apparater av høy kvalitet, slik at medlemmene våre får et godt tilbud og blir fornøyde når de trener hos oss. Vi ønsker også å imøtekomme flest mulig ønsker og behov, og strekker oss langt for å tilby et godt og bredt utvalg av apparater. Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til styrketrening.


Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær.


Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen.


Har du lyst å begynne med styrketrening men blir litt overveldet av alle de forskjellige øvelsene man kan ta og usikker på hva du burde begynne med.

Her har vi satt opp et treningsprogram som vi anbefaler nybegynnere for å bygge et solid fundament for videre utvikling. Med denne guiden har du mulighet til å lære alt du noen gang trenger å lære deg om styrketrening for nybegynnere. Spesielt hvis du ønsker en sterkere kropp, mer muskler, mindre fett, bedre kroppsholdning og selvtillit. På Myrens Treningssenter finner du alle nødvendige apparater til å trene styrke for hele kroppen. Styrketrening med apparater.


Du kan selv justere hvor tungt det skal være, og flere av apparatene kan justeres etter din vekt og høyde. Du kan velge å trene med frie vekter og manualer, i stasjonære apparater eller med egen kropp som belastning. Den beste måten å komme i gang med styrketrening er å tenke helt enkelt og ikke tenke så mye på hvor mye du skal klare å løfte.


Målene ved styrketrening er f. Vil du trene styrketrening finnes alt du trenger hos oss. Du vil ikke finne apparater hos oss som du ikke enkelt forstår hvordan fungerer. Da sparer du ti og vi tid. Alt av styrketreningsutstyr leveres av Inotec og Life.


Alt du trenger er et par håndvekter og vårt effektive program som sørger for at du får trent hele kroppen ved hjelp av bare seks enkle øvelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg