torsdag 12. februar 2015

Strikke shorts baby

Strikke shorts baby

Shorts til barn og baby. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Shop nå! Denne siden ble sist oppdatert 02. Strikket shorts til mitt vesle barnebarn Emma Josefine , er nå 5dager ? Heter Mini-Lekedrakt.


Jeg har kuttet ut smekken på denne her. Garn Petunia 1 bomull , kjøpt på Garnhuset i Fredrikstad. Kysen er mønster etter det siste hefte til drops baby. Knappedetaljen på siden gir det lille ekstra på en ellers enkel shorts.


Ei superenkel bukse til de aller minste. Ribbestrikket slik at den sitter godt og passer lenge. Du kan strikke den i hvilket som helst garn, hvor mange masker du må legge opp har jeg regnet ut for deg i tabellen under.


Strikke shorts baby

Oppskrifta beskriver hvordan du kan strikke den fram og tilbake, eller rundt. Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?


Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Tråden er moderert grunnet brudd på opphavsrett. Fint om dere legger inn link til eventuelle oppskrifter, da det er umulig for oss å vite om det er en oppskrift som er frigitt og gratis, eller er en oppskrift som er i salg. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler?


Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.


Kjøp shorts i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto. Alltid gode tilbud og rabatter. Som en bivirkning av alle de gamle oppskriftene jeg har sett gjennom, har jeg den siste uken hatt dilla på å strikke shorts eller kort-bukser som det heter på norsk.


Slike korte bukser, både med og uten seler var mye brukt, jeg fant spesielt mange versjoner i oppskriftene fra 50-tallet. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Alternativ til dem som synes at ull klør. Plagget må vaskes separat.


I disse tider kommer man ikke utenom slike søte rompere som dukker opp både på blogger og Instagram. Det ble også mitt første møte med bomullsgarn. Til å strikke med var garnet veldig greit. Men det deler seg litt lettere enn ullgarn synes jeg. Buksene er ribbestrikket med et fint hullmønster i siden.


Strikke shorts baby

Det kan være hekling, strikking, sying. Kan jo bare strikke en vanlig bukse med kortere bein, men av erfaring blir ikke tingene mine så bra når jeg bare dikter meg en oppskrift. Så hvis du har en oppskrift eller vet om en på nett så takker og bukker jeg for hjelpen! Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår.


Babyshortsen har alt vore ferdig i nokre dagar. Men når det er mørkt både når eg går til jobb og kjem heim frå jobb, måtte fotograferinga vente på helg og dagslys. Eg gler meg til lengre dagar og meir sol. Og shortsen skal nok strikkast igjen i fleire fargar, det er eg ganske sikker på.


Strikke shorts baby

KlompeLOMPE selger strikkebøker og strikkeoppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg