tirsdag 24. februar 2015

Didrikson vinterdress test

Vinterens viktigste klesplagg. Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Det finnes i dag flere kvalitetsdresser for barn enn noen gang før på det skandinaviske markedet,.


Best i test hos Testfakta.

Den har mange smarte funksjoner, som f. Les tester og omtaler før du kjøper. Flere av disse vinterdressene har blitt kåret til best i test , og så fort du har bestilt en av dem fra oss, tar det bare noen få dager før du kan hente den på posten! Sammenlign vinterdresser til barn og se hvilke som er best i test. Testens dyreste, Helly Hansen, klarer ikke vanntetthetstesten. Det gjør derimot testens billigste, Europris.


Det er helt tydelig at det er mulig å lage vanntette dresser uten at det nødvendigvis må koste så mye. Kjøp Didriksons vinterdress hos Outnorth.

Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Se vårt utvalg her! Björnen er en klassisk vinterdress fra Didriksons. Boardman settet passer til dagene med mye slaps og søle.


Dressen er laget i et vind- og vanntett materiale, med teipede sømmer og god pustekapasitet. For ekstra sikkerhet, er dressen utstyrt med reflekser rundt hele, slik at barnet syns godt i mørket. Dressen er glatt inni, med rett glidelås, beskyttelse øverst og stormklaff.


Dressen er lett å ta på, men kunne vært enda enklere om glidelåsen gikk lengre ned. Den er smalere i passformen enn for eksempel Isbjörn og Reima, men er overaskende lett og med god bevegelighet. Den scorer jevnt bra på alle deltestene og har strengt tatt ingen svakheter. Har testet årets vinterdresser – dette er vinneren. Didriksons Migisi er en funksjonell og godt foret vinterdress som har blitt kåret til best i test.


Migis er utstyrt med Didriksons system Extended Size, som gjør det mulig å forlenge bein og ermer med én størrelse, noe som betyr lengre brukstid og penger spart. Dessuten har de funnet miljøskadelige stoffer i fire av de testede vinterdressene. Dressen får jevnt over gode resultater, ikke minst på vanntetthet og rivestyrke.


Her er beste vinterdress. Flere av Didriksons barneplagg har fått utmerklsen best-i- test , ta gjerne en ekstra titt på regnsettet Boardman, dressen Migisi eller hvorfor ikke votten Algy.

Med yttertøy fra Didriksons er barnet ditt rustet for alle typer vær som det skandinaviske klimaet kan tilby. Noen som har erfaring med Didriksons Theron vinterdressen? Didriksons Bjørnen går seirende ut av årets test av vinterdresser for barn, utført av svenske Testfakta.


Er den verdt prisen? Ser den har fått best i test for år på rad. Hvordan er størrelsene? Jeg har en på år som ikke er verken stor eller liten for alderen. Syntes ser akkurat passe ut, mens ser altfor stor ut.


Noe av det første foreldre skaffer seg i dag er tørketrommel. Og med tanke på all klesvasken som er nødvendig med små barn er dette naturlig. En parkdress eller vinterdress til barn bør være vannresistent og slitesterkt nok til å tåle lek og høy aktivitet. Det kan også være smart å se etter detaljer som avtagbar hette og reflekser, som sikrer barnet mot uhell.


En parkdress kan gjerne være uten eller tynt fôret, mens en vinterdress ofte er vattert mot kalde dager. Specs: Vanntett, Reflekser, Avtagbar hette, Justerbar. Om du er ute etter en dress av riktig høy kvalitet som kan brukes i alle værforhol let ikke lenger enn til Didriksons ytterplagg og regntøy. Didriksons startet som en familiebedrift, og vi bruker å si at vi fortsatt er det.


Våre klær er jo laget for hele familien. Kundene våre er far et til hundre år. Alle trenger jo funksjonelle plagg som fungerer i hverdagen, hver dag, uansett om det regner eller ikke.


Klær med et tidløst, klassisk design som fungerer i lengden. Praktiske, barnevennlige og slitesterke! En deilig dress er alltid bra å ta fram når gjørmete utendørs lek blir en del av hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg