mandag 2. februar 2015

Bmi kvinner

Bmi kvinner

Ta vår BMI-test og se hvordan du ligger an. BMI gir deg en rask pekepinn på forholdene mellom høyde og vekt. Finn kurset som passer deg! Få en gratis prøvetime! Søk etter bmi kvinner på den nye KensaQ.


Fly med oss verden rundt og prøv rundt 9forskjellige flyselskaper! Mange er kanskje ikke klar over at det er uheldig å veie for lite, da en sunn kroppsvekt er viktig for god helse. For enkelte kan det være like vanskelig å gå opp i vekt som det er for andre å gå ned i vekt. Det er viktig å merke seg at formelen ikke tar høyde for individuelle forskjeller i beinbygning og muskelmasse. Body Mass Index ( BMI ) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som indikerer om en person er er over- eller undervektig eller har normal vekt.


Formelen er ikke helt eksakt. Idealvekten er 63. BMI er et uttrykk for vekt i forhold til høyde og er lik vekten delt på kvadratet av høyden. Bruk en BMI kalkulator for å finne ut hva som er normal BMI for kvinner. KMI (kroppsmasseindeks) beregnes ut fra en persons vekt og høyde, og er for de fleste et godt mål på mengden kroppsfett.


Bmi kvinner

Dette gir også mulighet for å klassifisere i ulike vektkategorier. KMI kalles også BMI ( body mass index ). For barn ≤ år gjelder andre normalverdier enn hos voksne. BMI -kalkulatoren passer for både kvinner og menn og måler din BMI på en svært enkel måte. Sjekk og finn din BMI med en gang ved å fylle ut feltene under for høyde og vekt.


For å øke eller få lavere BMI anbefales det at du tar kontakt med kyndige personer som arbeider med kosthold og trening. Kroppsmasseindeks (KMI) er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt. Barn og unge må vurderes etter andre KMI-verdier enn voksne. BMI - eller Body Mass Index -beräkning bygger på en matematisk formel som visar sammanhanget mellan en persons vikt och längd. Detta är också den mest använda metoden för att ta reda på om en person är överviktig, underviktig eller har en normal vikt i förhållande till sin längd.


Bmi kvinner

På bakgrunn av ditt resultat vil vi komme med en anbefaling om hvilken behandling som kan være aktuelt for deg. Vi har et helhetlig tilbu og vi tilpasser behandlingen etter dine behov. Menn og kvinner er bygd annerledes når det kommer til kroppsammensetning. Dette gjelder spesielt når det kommer til essensielt kroppsfett.


Essensielt kroppsfett er mengden fett som anses nødvendig for å opprettholde kroppens funksjoner effektivt. Utifra kvinnens aktivitetsnivå ser vi av Harris-Benedict-tabellen ovenfor at BMR'en må multipliseres med 55. Tidligere benyttet en gjerne høyde-vekttabeller, men i dag brukes først og fremst KMI eller på engelsk BMI - body mass index.


Bmi kvinner

BMI beregner eller Body Mass Index beregning bygger på en matematisk formel der skal vise sammenhæng mellem en person vægt og højde. BMI är en förkortning av engelskans Body Mass Index och visar förhållandet mellan vikt och längd. Detta kan ge dig en riktlinje för om du är överviktig, underviktig eller normalviktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg