mandag 2. februar 2015

Frosne koteletter i ovn

Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Vi har vel alle vært i situasjonen der vi lengter etter å kjapt kunne servere nystekte koteletter med for eksempel poteter, tyttebær og surkål til middag.


Men det er bare et meget aktuelt hverdagsproblem som står i veien for denne deilige middags-fristelsen, nemlig at vi har glemt å ta ut kotelettene av fryseboksen tidligere på dagen. For at mine koteletter skal bli slik JEG liker dem, gjør jeg følgende: Setter ovnen på 20 gnur de tinte kotelettene inn med kryder. Legger de på rist eller i langpanne.

Snur de halveis i stekinga. Når de er ferdige skal de være godt stekt, og herlig brune. Nakkekoteletter stekt i ovn, Hvordan får de møre? Frosne grønnsaker i stekeovn?


Retten stekes ferdig i ovnen , da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen. Stek på ca 2grader i en times ti og snu dem etter en halv time. Den mest vanlige tilberedning av koteletter er vel i stekepanne, men hvorfor ikke prøve dem i ovnen ? Smaker veldig godt sammen med ovnsbakte grønnsaker.


Stek kotelettene raskt i en varm stekepanne.

Forvarm ovnen til ca 2grader. Jeg bruker feks sjampingnon, rødløk, gulrot og. Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder koteletter enten i stekepanne eller i ovn.


Sommerkoteletter i ovn. Det er bare en liten hake ved planen: Det har regnet ustanselig den siste uken, og nå begynner kjøttet å faretruende nærme seg utløpsdato! Tilbehør til koteletter i ovn. Tag fadet u og server koteletter i ovn med kartoffelmos eller løse ris.


Du kan også tilsætte cocktailpølser eller brunchpølser til retten. Vend dem i fadet fem minutter før retten er færdig, da pølserne blot skal varmes. Men retten går altså fint uden pølser.


Steke koteletter i ovn For å få saftige koteletter i ovnen , bør de brunes i en panne først og deretter stekes videre i en langpanne sammen med grønnsaker og vann. Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på saftige og møre koteletter tilberedt i ovn. Kan jeg legge frosne koteletter i stekeovnen?


Del dette innlegget. Ei heller å legge frosne koteletter i stekepanna. Man smelter en god klump margarin på god varme og legger kotelettene nedi.


Men noe sommikke har gått fint her i huset er å legge frosne grønnsaker i ildfast form og å sette dette inn i varm stekovn. Vi har fått to sprukne ildfaste former som resultat. Stekte svinekoteletter med surkål og poteter er en klassiker du aldri blir lei av.

Koteletter med surkål. Om du steker i ovn er det også lurt å brune dem først. Evt kan du bruke stekeposemetoden, hvis den funker på sånne beinete ting som koteletter.


Også er det jo fint om kotelettene er av god kvalitet. Se tilberedningstips og forslag til oppskrifter du kan lage. Langtidsstekte koteletter bakt i høy - En ny måte å få smak av nordisk natur og fjøs og nordavin sier kokk Ole Jørgen Eilertsen.


Oppskrift finner du under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg