mandag 16. februar 2015

Bup ålesund

Villa, leilighet, hotell i Ålesund. Garanti om best pris - book i dag! Gratis avbestilling! BUP Ålesund : Nedenfor finner du informasjon om BUP Ålesund , inkludert postadresse, besøksadresse, kart, telefonnummer, epostadresse og hjemmeside (hvor tilgjengelig). Du kan også se BUP Ålesund på kartet eller snevre inn ditt søk om BUP Ålesund ved å klikke på et av de populære søkene i kolonnen til høyre.


HENVISNING TIL DET PSYKISKE HELSEVERNET FOR BARN OG UNGE Dette er et felles henvisningsskjema for det psykiske helsevernet for barn og unge.

Fire poliklinikkar ( BUP ) – i Kristiansun Molde, Ålesund og Volda. UPS har sengeplassar med åtte for akutt hjelp og to intermediære plassar. Tilbod for heile fylket, innlegging to familiar med tre veker opphald.


Ein familieseksjon i Molde. Kontaktinformasjon for Poliklinikken i Ålesund ( BUP) Ålesund , telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. På BUP kan du få hjelp med å godta deg selv som du er. Hos BUP kan du snakke om alt.


Du kan snakke om mobbing, ensomhet og konflikter, problemer hjemme, vanskelige tanker og følelser, vonde opplevelser du har hatt eller andre ting som er vanskelig i livet. Psykisk helsevern for barn og unge består av poliklinikkar i Volda, Kristiansun Molde og Ålesund ( BUP ) og Døgnseksjon PHBU Molde og Ålesund.

Vi er organisert under Klinikk for kvinner, barn og ungdom saman med Avdeling for barnemedisin og habilitering. Har du lyst å jobbe saman med oss for ein betre kvardag for barn og ungdom? Avdelingen består av Ungdomspsykiatrisk sengepost i Ålesund , Familieseksjonen i Molde og poliklinikker: BUP -Kristiansun BUP -Molde, BUP-Ålesund og BUP -Volda. På denne siden finner du en lenke til mer informasjon om tjenesten, og hvordan du kan ta kontakt. BUP kan også kontakte kommunen der du bor, for å melde behov for individuell plan.


Du kan lese meir om individuell plan på nettsiden til Helsenorge. Opplæring, veiledning og organisering av BAPP-nettverket drives av BUP Nord-Trøndelag - Familieseksjonen Levanger med bidrag fra BUP Orkdal, BUP Molde og KORUS Ålesund. Har de som familie behov for råd og rettleiing? Treng de som føresette hjelp i samhandlinga med barnet? Ressursbasen er ei tverrfagleg verksemd med mangfaldig og variert kompetanse som tilbyr hjelp til barn og familiar som har utfordringar i samhandlinga og som treng raring;d og rettleiing.


BUP er et spesialisthelsetjenestetilbud til barn mellom 0-år. De tilbyr utredning, diagnostisering og behandling av barnepsykiatriske symptomer og tilstander. Du må få henvisning til BUP fra lege eller barnevernleder, bortsett fra ved øyeblikkelig hjelp. Informasjonen på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. BUP Molde: Nedenfor finner du informasjon om BUP Molde, inkludert postadresse, besøksadresse, kart, telefonnummer, epostadresse og hjemmeside (hvor tilgjengelig). Du kan også se BUP Molde på kartet eller snevre inn ditt søk om BUP Molde ved å klikke på et av de populære søkene i kolonnen til høyre.


Bup Ålesund - Poliklinikk.

Velkommen til Poliklinikken i Ålesund ( BUP )! RKBU Midt-Norge er et senter under Institutt for psykisk helse og Fakultet for medisin og helsevitenskap. Kompetansen ved senteret spres gjennom tjenestestøtte (bidra til kvalitetsheving på en hel tjeneste på tjenestens initiativ), forskning, undervisning og formidling. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Helse Møre og Romsdal Hf Rauma Ambulansestasjon Org.


Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Dersom det er oppgitt et opplæringskontor, kan du ta kontakt med dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg