onsdag 25. februar 2015

Møteplassen kundeservice

Møteplassen kundeservice

Norges Beste Dating Tjeneste. Ingen forpliktelser. Foruten å svare på spørsmål alle hverdager mellom kl. Kundeservice kontinuerlig med å holde orden på siden. Bilder skal godkjennes og profiler skal granskes.


Møteplassen kundeservice

Kontakt: Bli medlem nå - klikk her! Om du trenger hjelp kan du besøke vårt hjelpesenter, eller kontakte oss via Vi gransker blant annet alle bilder som lastes opp manuelt, og nye medlemmer må godkjennes av oss. Alt for å skape et trygt og sikkert miljø for nettdating for deg. Virker like godt på datamaskinen, nettbrettet og mobilen Bli medlem. Brukernavnet eller passordet er feil.


Det har aldri vært lettere å møte mennesker. Du vil snart oppdage at mange andre i ditt område leter etter den som er spesiell akkurat som du er. Du logger på ved å skrive inn det 10-sifrede abonnementsnummeret.


Du finner abonnementsnummeret på innbetalingskortet. Den store møteplassen. I to tiår har Kunst- og håndverksmessa ikke bare vært en markedsplass, men like mye et treffpunkt for publikum og kunst. Her kan du få hjelp hvis det er noe du lurer på.


Jeg fikk svar på henvendelsene mine innen et døgn. Når du velger å dele opp betalingen på en faktura eller å betale i ditt eget tempo, samles dine kjøp med Klarna på én faktura. Møteplassen har norsk kundeservice som er bemannet hver dag, fra 08. En samlet månedsfaktura betyr én betaling, ett KID-nummer og ett administrasjonsgebyr på kr. Får du ingen e-post?


Møteplassen kundeservice

Da er du sannsynligvis ikke medlem hos oss, men se for sikkerhets skyld i søppelpostmappen, eller kontakt kundeservice hos oss. Passordet ditt kunne ikke tilbakestilles. Ta kontakt med kundeservice. Med den nyeste versjonen av vår dating-app blir det enda enklere og morsommere å ta kontakt med andre seriøse single.


På vår datingside møtes single som leter etter noen å dele livet med. Tips og triks Hvordan lage en bra profil Profilbilde hvordan velge det perfekte bildet Triksene som gjør at du får kontakt med andre single. Alle tips blir vurdert. Privat Bedrift Min Side.


Mobilabonnement Abonnement og. Her får du svar og hjelp til det du lurer på. Viktig informasjon. Har kontoen din blitt sperret? Besøk våre sider for kundeservice for å finne svar på ofte stilte spørsmål.


Der finner du også kontaktinformasjon dersom du ønsker å kontakte vår kundeservice. Når du logger inn på vår nettside kan du se alle kjøpene dine samlet på ett sted. Du kan også betale og håndtere fakturaene på en enkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg