mandag 9. februar 2015

Gravid roastbiff

Salami, leverpostei, roastbiff , kaviar, makrell i tomat og skinke er blant nordmenns favorittpålegg, men ikke alle anbefales å spise når du går gravid. Samboeren min er gravid og vi kjøpte roastbiff. Sånn god rosa og saftlig roastbiff som man kan ha på skiven. Kan noen gi meg råd?


Har en venn (som egentlig bare er en fjern bekjent) på facebook som forteller alt hun gjør - og spiser. Nå forteller hun at hun spiser brødskive med roastbiff , og her om dagen var det noe annet som stod på fy-lista for gravide. Roastbiff og gravid. Gravide bør holde seg til gjennomstekt kjøtt for å unngå faren for toxoplasma. Spis bare skivet kjøttpålegg som er langt innenfor holdbarhetsdato, sier Svindland.


Mat og gravid spør eksperten: Hei! Jeg spiste igår roastbiff. Har også fryst den i to døgn. Har nå veldig dårlig samvittighet pga dette.


Tror ikke kan skal spise det,siden det ikke er gjennomstekt. Når du er gravid kan du spise de aller fleste produkter fra Gilde, med noen få unntak: Unngå å spise spekemat, spekepølse inkludert alle types salami på grunn av toxoplasma og listeria. Dette er etter råd fra Myndighetene.


Du kan spise alle våre kjøttpålegg bortsett fra roastbiff. Så jeg kjøpte inn og har spist tre skiver med det. Så fant jeg ut at det er noe jeg ikke kan spise som gravid ! Har dette innvirkning på barnet?


Kostrådene på denne siden er fra norske myndigheter til gravide. Matportalens redaksjon svarer ikke på enkelthenvendelser fra gravide , men lagrer henvendelser slik at de blir tatt med i vurderingen når kostrådene skal revideres. Rask og trygg leveranse.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Om du ønsker tilgang kan du kjøpe medlemskap ved å. På pakken står det grillet roastbiff , og den er helt brun, ingenting rødt i den. Feber hos baby kan ofte give anledning.


Gravid roastbiff

At gravide bør være forsiktige med upasteuriserte melkeprodukter og spekemat, er for de fleste kjent gjennom de generelle kostholdsrådene. Unngå også roastbiff og annet kjøtt som ikke er gjennomstekt- eller gjennomkokt. Hvis det er krise og dere ikke har noen annen mat, så lukt på roastbiffen, er det ingen ubehagelig lukt, så er den sikkert helt grei. Kald smaker den godt sammen med pepperrotkrem, waldorfsalat, pickles, rå løk, potetsalat m. Forretten er gjestens første møte med maten, og en perfekt start på et hvert festmåltid.


Den skal være lekkert anrettet, ikke for stor, ikke for liten. Den skal også danne smaksmessig kontrast til hovedretten slik at man føler hver del i et måltid som en spesiell og delikat opplevelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg