torsdag 19. februar 2015

Høstferie med barn

Uansett hva slags ferie dere er ute etter, så finner dere den hos Ving. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Spesielt hvis vi foreldre arbeider kan det være vanskelig å vite hva man kan sende barna på.


På denne siden finner du tips. Naturen er et stikkor fjellet er et annet, kultur er et tredje. Best for barn : Berlin.

Berlin er glad i barn og du finner mange barnvennlige områder som er moro for barn. Alt fra store lekeplasser til dyrehagen Berlin Zoo og Legoland Discovery Center. I Oslos høstferien, fra 30. Her kan barn og voksne fryde seg i fartsfylte berg og dal-baner, skumle spøkelseshus og en stort utvalg karuseller for de små.


Hundrefossen Familiepark i Lillehammer er åpen enkelte dager i starten av oktober. Bli kjent med jorden og dem som passer på den hos Hacienda La Alegria, en familiegård med hester som har spesialisert seg på økoturisme i Aloag, langs vulkanavenyen. Dette fjellområdet kan skryte av noen av verdens høyeste fjelltopper.


Her kan barn i alle aldre stikke fingeren i jorden og stelle dyr eller luke i grønnsakshagen.

Usikker på hvor familien skal reise på høstferie ? La oss gjøre det problemet om til et luksusproblem. Høstferie med barn : Tipsene fra reiseeksperten. Her får dere gode forslag som nesten kan gjøre det vanskelig å velge. Blant tusenvis av LEGO klosser kan barn og voksne slippe kreativiteten løs og bygge sitt fantasihus, båt, bro eller hva du vil ha med i Barnas drømmeby.


Finn veien til VilVite mellom 29. Foto: Thor Brødreskift. Hit tar du med barna i høstferien Hytte til hytteturer er en trygg og morsom introduksjon til friluftslivet for de minste. Her tipser Den Norske Turistforening om barnevennlige turer i høstfjellet.


Skoleruta på Nesodden. Vi vet at det kan være vanskelig å finne passende reiser i barnas høstferie , så vi har gjort det litt enklere for deg. Kypros har for eksempel grader i gjennomsnittlig dagtemperatur i oktober, og Gran Canaria og Tyrkia har 26. Her har vi valgt ut reisemål og hoteller som passer perfekt for en ferie med barn.


Planlegg og bestill familieferien her. Våre ferdige pakkereiser er enda ikke lagt ut for salg. Vi oppdaterer siden fortløpende. Mens du venter: Ta en titt nedenfor og la deg inspirere av våre mest populære reisemål på høsten.


Og husk at du allerede nå kan pakke reisen selv og velg blant et stort utvalg av reisemål.

Gamle datoer blir automatisk avpublisert fra kalenderen. Leter du etter planleggingsdager? Den gjelder for alle skolene i Sandnesskolen. For barn som ikke har vært så mye i båt før er dette spennende.


For øvrig kan jeg anbefale å ta med en av barnas venner eller kanskje et vennepar med barn på samme alder. Det er ofte lettere å holde motivasjonen oppe da, både for store og små barn , sier hun. Glem hverdagen og nyt herlige feriedager i Lalandia.


Akkurat som alle andre bruker vi informasjonskapsler for å få hjemmesiden vår til å fungere, til statistikk og målretting av innhold slik at det er relevant for deg. Det er ingen grunn til å sitte stille på norgesferien. Barn i Byen er barnefamiliens guide til gode opplevelser.


Inspirerende artikler. Oversiktlig kalender. Utnytt skolens fridager og reis på høstferie. I starten av oktober er det fortsatt full sommer bl. Velg blant mengder av familiehotell der vi har tenkt på detaljene som gjør det ekstra moro for barna, og for deg som forelder!


Middelhavet, på Kanariøyene og Dubai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg