torsdag 12. februar 2015

Gravid blødning uke 6

Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet. Har det enda, og blør ganske krafig. En vanlig og ufarlig årsak til blødning helt tidlig i svangerskapet er implantasjonsblødning - at du blør litt når det befruktede egget fester seg i livmorens slimhinne.


Jeg er gravid i uke 6. Del dette innlegget. Var hos gynekolog onsdag, alt så greit ut til å være så tidlig på vei. Kunne jo ikke garantere noe så klart. Igår begynte jeg plutselig å blø.


Det stoppet opp og etter det kom det brun utflod. Bare litt rart trykk, vet ikke om det er pågrunn av bekymringe. Litt mer i morges, også med littegran friskt blod. Forrige svangerskap var komplikasjonsfritt, og hadde omtrent ingen symptomer, bortsett fra tett nese.


Stor blødning uten smerter, eller blødning blandet med koagler eller graviditetsprodukter, i første halvdel av svangerskapet. Blødning uten smerter i andre halvdel av svangerskapet. Ved truende spontanabort skal legen kunne påvise at du fremdeles er gravid. Spontanabort Spontanabort deles inn i tidlige (før utgangen av uke 12) og sene (etter uke 12). Nesten alle spontanaborter er tidlige.


Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Fikk bekreftet to uker senere ved ul at det hadde vært tvillinger, og blødning kom da vi mistet den ene tvillingen.


Det begynte med bittelitt brunrosa utflod i noen dager. Plutselig en dag kom det brun blødning (ganske mye). Hadde igår noen dråper rosa blod. Dette gikk så over til å bli en vanlig menstruasjon.


Den eneste forskjellen var at bødningene varte i åtte dager mot normalt fire-fem dager. Etter uke defineres spontan abort som senabort. Dess lengere man er på vei etter denne uken jo mer kan smertene oppfattes som rier, blødningene opptrer som kraftige. Disse abortene er ofte komplette, men de skal overvåkes på sykehuset. Infeksjoner og ubalanse i bakteriefloraen i underlivet kan forårsake blødning.


Gravid uke for uke. LEGEN SVARER: Redd for en ny abort. Brun utflod - hva kan det bety? Blodfargen kan også ha noe å si. Brunt utflod er gjerne et tegn på en gammel blødning.


Hvis du opplever litt brun utflod på toalettpapiret eller i truseinnlegget, og det er stort sett ufarlig, sier jordmor. Det er ingen fersk, ny blødning. Du er nå i gravid i uke og fosteret ditt er uker gammelt. Vi bryr oss om ditt personvern.


KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Etter flere prøverørforsøk har jeg endelig blitt gravid ! Førstkommende fredag skal jeg på tidlig UL ( Uke 7) for å få bekreftet hjertelyd. De siste to dager har jeg blitt veldig bekymret for at det ikke er noe inni der.


Obs – ved blødning i andre halvdel av svangerskapet skal det ikke utføres vaginal eksplorasjon eller spekulumsundersøke på grunn av fare for å forverre blødning ved placenta previa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg