mandag 16. februar 2015

Hvilke uke er det

Uke begynner mandag 27. Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Det viser både hvilken uke det er nå, ukedag, måned og år.


Er du ute etter en norsk kalender med ukenummer, helligdager og navnedager, kan du også finne den her. Dette nettsted er ideelt for de som planlegger en ferie, ferietur og trenger å.

Få et enkelt og direkte svar på hvilken uke det er. Finn hvilken uke det er og hvilke datoer i en uke , hvilket år som helst med uke -kalkulator fra timeanddate. Hvilken uke er det ? Glemt om dagen du møtte din kjære var en onsdag eller torsdag? Kanskje julaften faller på en søndag i år eller 17. Fyll inn dag, måned og år, så finner du svaret.


Som anbefalt på Krisemøte i uke 38.

Forrige gang var det litt over den vanlige kurven hans og jordmor sa at hvis den fortsetter å stige i det tempoet vil jeg mest sannsynlig bli henvist til sykehuset for en ekstra kontroll. Skriv inn en dato i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD å vise ukedag og ukenummer som var da. Termindatoen er likevel bare en estimert fødedag, et normalt svangerskap varierer fra til uker. Føder man før uke regnes det som prematur fødsel, etter uker regnes som overtidig svangerskap.


LES MER: Terminkalkulator: Slik beregner lege og jordmor terminen din. Har du hatt tidlig ultralyd? Når ville du anbefalt å ta tidlig ultralyd? Til dere som er kvalme: Når startet kvalmen?


Da tror jeg at jeg ble kvalm i uke 6. Det gjøres for å unngå senere komplikasjoner hos barnet. Ved påvisning av et RhD-positivt foster hos en RhD-negativ gravi gis det tilbud om forebyggende behandling i svangerskapet og etter fødselen. Sjekk om fylket ditt har vinterferie i uke eller 10.


Selv om de fleste skolene følger anbefalt skolerute fra fylkeskommunen, kan det forekomme noen få variasjoner. Var graviditeten planlagt og du satt klar til å teste allerede før forventet menstruasjon? Eller var det en overraskelse, og du ikke oppdaget det før du var langt på vei?


I ukens bildequiz vil du få presentert bilder av en sykdom, symptom eller tilstand som kan kjennes igjen på lett synlige tegn.

Vises ikke ukenummeret? Vet du hvilken tilstand personen som er avbildet i denne saken, har? Ukenummerkalkulatoren krever at javascript er påslått i nettleseren.


Norsk kalender med ukenr - Ukenå. Man er vel i uke helt til man er i uke 9? Jeg har lest her inne på bim at det er størst fare før man skal ha mens, eller at embryoet kommer ut ved mensen. Jeg har alltid problemer med å finne ut hvilken uke det er. Vet noen om et program som jeg kan laste ned så vises det hvilken uke det er på skrivebordet=? Følg din og fostrets utvikling uke for uke under graviditeten.


Gravid uke for uke. Hvordan vokser barnet? I hvilken uke er risikoen for spontanabort størst? Følg din graviditet uke for uke i vår guide over graviditeten.


Mange arrangementer og f. Derfor er det ofte behov for å vite hvilken uke du er i. Høstferien kan for eksempel være i uke 4 vinterferien i uke og fellesferien i uke 2 og 30. Følg med i barnets utvikling i magen uke for uke. Klaffet det denne måneden, er du nå altså offisielt gravid. Alder og reisemål har betydning for hvilke vaksiner som anbefales.


For å få best mulig virkning av vaksinene bør du starte med vaksinasjon i god tid før avreise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg