søndag 1. februar 2015

Søke fastlege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre år. Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge.


Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.

Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Søk blant alle fastlegene her. Bytte fastlege - Min fastlege. Anbefalte fastleger.


Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her.

Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Skal du finne eller bytte fastlege , se hvor mye du har betalt i egenandeler, eller bestille Europeisk helsetrygdkort? Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge. Studentene er gjennom hele studiet jevnlig i kontakt med pasienter, og det legges vekt på at praksisen skal være så allsidig som mulig.


Turnustjenesten på år er ikke lenger obligatorisk, men er en del av spesialistutdanningen. Hvis du skal jobbe som fastlege eller i kommunal legevakt, må du ha gjennomført turnus. Slik bytter du fastlege. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Gå inn på helsenorge.


Alle som er bosatt i en kommunen har rett til å stå på liste hos en fastlege. Som bosatt regnes den som er registrert i folkeregisteret. Asylsøkere og deres familiemedlemmer har rett til å stå på liste når de er medlem av folketrygden. Pasienten velger selv fastlege og bytte lege hvis det er ledig plass på fastlegelisten.


På denne nettsiden kan du søke etter en fastlege som du ønsker å bruke.

Ha fødselsnummeret ditt (sifre) klart før du ringer. På Helsenorge kan du finne ut hvilken fastlege du har, se fastlegens adresse og telefonnummer, bytte fastlege , melde deg inn eller ut av ordningen, søke etter fastlege etter forskjellige kriterier, se hvor mange bytter som gjenstår og se hvem du har hatt som fastlege tidligere. Finn eller bytt din fastlege , pasienter som ikke står på fastlegeliste. Du kan finne og bytte fastlege selv.


Vi endrer utseendet på hjemmesiden. I en overgang kan noe informasjon være mangelfull. Trykk først på bytt fastlege og så må du søke på SiO under legekontoret du vil bytte til. Bytt fastlege på helsenorge.


Hvorfor velge fastlege hos oss? Velger du fastlege hos oss, får du en lege som er spesialist på vanlige studentproblemer. Legene våre er spesialister i allmennmedisin, eller er under spesialisering. I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin. Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen.


Hvis du har foreldreansvar for barn under år, velger du også fastlege for barnet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg