fredag 6. februar 2015

Skulder smerter

Finn skuldersmerter hvis du ser nå. Det finnes flere behandlingsalternativer som kan hjelpe mot skuldersmerter , alt fra legemidler til fysioterapi og noen ganger operasjon. Ved akutt innsettende smerte anbefales det å kjøle ned området med en ispose. For å unngå frostskade bør du pakke isposen inn i et håndkle. Hva kan årsaken til skuldersmerter være?


Det kan være mange ulike årsaker som ligger bak skuldersmerter.

Her skal det omtales noen vanlige årsaker med sine mest typiske fremtredende symptomer. Det gjøres oppmerksom at hverken listen av mulige sykdommer eller de beskrevne symptomer under ikke er uttømmende. Skuldersmerter kan ha en rekke årsaker, inkludert udiagnostisert traumatisk skade.


Eksempler på årsaker til skuldersmerter er: Kompresjon i subakromialrommet, for eksempel ved subakromialt smertesyndrom. Forverrelse ved bevegelse. Ofte nattesmerter og problemer med å ligge på den aktuelle skulderen. Smerter i skulderen er svært vanlig. Det finnes mange årsaker, og de fleste kan diagnostiseres, behandles og forebygges.


Behandling av skuldersmerter.

Vanlige bløtvevsskader i skulderen diagnostiseres og behandles normalt av lege eller fysioterapeut. Dersom det blir påvist betennelse i strukturer i skulderen vil behandlingen i første omgang gå ut på å dempe den akutte betennelsen. Det viktig å kjenne til symptomene ved akutte skuldersmerter slik at man kan stoppe det før det blir kroniske smerter som ofte tar tid å behandle. Her ser du også en oversikt og liste over øvelser vi har publisert i forbindelse motvirkning, forebygging og lindring av vondt i skulderen, skuldersmerter , frozen shoulder, skulderskader og andre relevante diagnoser.


Hvis du har hatt vondt i skuldrene over en lengre periode er det viktig å besøke en kiropraktor. Hvad er skuldersmerter ? I en almindelig lægepraksis kommer der ca. Hva skyldes skuldersmerter ? Prolaps kan også forårsake skuldersmerter.


Funksjonen i nakken, skulderen og armen må ofte sees under ett for å oppnå et tilfredsstillende resultat. Vanligvis skyldes smertene betennelser i sener og muskelfester på grunn av ensidige bevegelser og langvarig muskelbruk (for eksempel hos dataoperatører, frisører og håndverkere). Plaget med skuldersmerter ? Her er øvelser som kan bidra til bedre funksjon, mer bevegelighet og smertelindring.


Treningen bør tilpasses etter din personlige helsetilstand. Belastningsrealterte skuldersmerter. Det er også vanlig utenfor idretten, spesielt for personer med kontorjobb.


Der findes en lang række sygdomme og tilstande, der kan være årsag til skuldersmerter. Få profesjonell hjelp med dine plager i skulder og krageben! En vond skulder kan oppleves så hemmende at det går ut over funksjons- og arbeidsevnen.

Derfor utreder, behandler og finner vi årsaker til disse plagene. Om du bevisst holder bevegeligheten i skulderen vedlike fra når du begynner å kjenne skuldersmerter , kan du forhindre at tilstanden utvikler seg til en utvilsom frossen skulder. Imidlertid er de fleste av oss laget slik at begynnende, svake smerter er noe vi velger å overse.


Vi satser på at de går over av seg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg