fredag 9. januar 2015

Takkekort bryllup

Lag personlige bryllupskort med egne bilder. Bestill kort fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Spar på takkekort i høy kvalitet.


Søk blant vårt store antall flotte takkekortmaler. Våre takkekort trykkes og sendes fra Norge. Takkekort til bryllup og vielse. Ett eller flere bilder trykkes i kortene sammen med deres tekst.


Bryllupsdagen er over, men minnene varer evig. Ta minnene med deg inn i takkekortene du sender til familie og venner. Dobbelt takkekort til bryllup.


Takkekort bryllup

Prisen inkluderer: Alle bilder og din personlige tekst, trykt på et hvitt, tykt papir og med matchende konvolutter. Tusen takk for den flotte gaven, den gode hjelpen og de fine ordene vi fikk i anledning bryllupet vårt. Dere aner ikke hvor fantastisk vanskelig det var å velge ut bilder til takkekort ! Ikke nok med det, men da vi endelig fikk bestemt oss for bilder, måtte vi også velge layout og skrifttype. Ble veldig fornøyd med resultatet.


Satset på en litt utradisjonell type, synes det er morsomt med noe nytt. Lag ditt eget takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort eller invitasjon! Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Det er simpelthen et must at udsende takkekort efter bryllup , der er ingen vej udenom.


Og gerne hurtigst muligt, så takkekortet stadig er lidt relevant og ikke kommer dumpende ½ år efter brylluppet. Skriv den ut som den er, eller endre bildet til et av dine egne for å gjøre det mer personlig. Vi har alt fra det personlige innbydelseskortene til de matchende dekorasjonene og tilbehøret, mange med eget trykk og design.


Her har vi samlet en rekke tekster som passer til bryllupet , som for eksempel tekst til bryllupskortet eller til bryllupsinvitasjonen. Få perfekte takkekort bryllup med dine billeder og hensigt eller vælg fra vores gratis skabeloner for en blanding af din tekst og billeder eller vores. Vi skrev en personlig tekst til alle vi sendte ut takkekort til.


Takkekort bryllup

Dette tok selvsagt en stun men de som fikk kortene ble veldig glade. Og da fikk vi formulert oss litt humoristisk i somme av kortene, og det var jo det som ble vår røde tråd med bryllupet. Finn takkekort bryllup hvis du ser nå. Enkelt å sette inn bilde og en personlig tekst.


Litt nysgjerrig her 1. Ser veldig mange velger takkekort med ferdig påskrevet tekst (eks. Takk for gaven vi fikk til brylluoet vårt). Selv synes jeg dette er fryktlig upersonlig. JA, jeg skjønner det er stress å skrive takkekort til alle som har gitt gave, på den annen side har disse menneskene t. Flott siders takkekort.


Trykk på alle sidene om ønskelig. Vi legger inn dine bilder og din personlige tekst, og sender korrektur til deg i løpet av 1–dager, på mail. Vi leverer i dag mange forskjellige typer takkekort for byråer. Men det er spesielt en type som utpeker seg her. Gultonet papir med riflede kanter, er det som er mest brukt.


Vi tilbyr flotte og eksklusive fest- og bryllupkort, fra invitasjoner til takkekort. I vår butikk finner du også servietter, glass og annet tilbehør. Har du haft en fest, et bryllup eller vil du bare gerne sige tak?


Takkekort bryllup

Så kan du jo skrive et takkekort ! Men hvad er et takkekort , hvad skal der stå, og hvordan og hvorledes? Vis dem din taknemmelighed ved at sende et flot og personligt takkekort efter konfirmationen, brylluppet eller barnedåben. Et bryllup takkekort sendes vanligvis av en nygift par uttrykker takknemlighet og takk til de som møte deres bryllup eller sende gaver til dem eller noen spesielle personer som hjelper dem gjøre deres store dag minneverdig. Vi kender alle den dejlige og varme følelse som kommer over os når vi bliver forkælet af vores nærmeste.


Det er en følelse af taknemmelighe og den føles endnu bedre når du udtrykker det. Den bedste måde at udtrykke taknemmelighed er gennem et takkekort. Guiden her giver dig inspiration til hvad du kan skrive i dit takkekort foruden ”Tusinde tak”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg