mandag 19. januar 2015

Fra sprinkelseng til barneseng

Sprell tilbyr det beste barneromsinteriøret - se selv her! Kjøp sprinkelseng hos trademax. Våre sprinkelsenger har gjennomgått omfattende tester. Forskjellige bosituasjoner krever ulike løsninger – men alle babyer vokser raskt.


Dobbeltsen, enkeltseng, køyeseng, barneseng eller sprinkelseng.

Vi har seng til liten og stor, og til ethvert behov. En god start på livet med en god sprinkelseng Etter hva som kanskje kan virke som bare en liten, liten stun er de små barna klare for å sove i sin egen seng. Kanskje går ferden fra foreldresengen først til en krybbe eller lignende, men før eller siden, er det sprinkelsengen som gjelder. Her kan du velge mellom solide barnesenger laget av heltre i klassisk design, eller fargesprakende senger med motiver av barnas favorittfigurer. Bohus har et stort utvalg av barnesenger.


Som ekstrautstyr får du sikkerhetsskinne som festes i front slik at barnet ikke faller ut og skuffer på hjul for oppbevaring av sengetøy o. Barneseng til barnerommet.

En pen, hvit sprinkelseng med avrundede gavler. På Alfred som modellen heter kan du enkelt heve eller senke den ene langsiden så du lettere kan løfte opp barnet eller re sengen. Hos oss får du barnesenger i alle størrelser og utførelser – vugge eller sprinkelseng til minstemann, eller bilseng, høyseng eller etasjeseng til de som er litt større.


Madrassbunnen er godt ventilert, mot fukt i madrassen. I menyen over finner du underkategorier hvor du kan velge å se sengene etter størrelse eller type. Det er også egne kategorier. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.


Ny katalog - mange nyheter! Alltid lave priser og et stort utvalg! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Trygg E-handel med dagers angrerett.


Hvis du kjøper støttekanten i tillegg, får du en veldig god barneseng , der barnet har en smart åpning å klatre inn og ut gjennom, samtidig som kanten er akkurat passe høy til at barnet ikke faller ut i løpet av natten. Done By Deer er en dyr sprinkelseng , og det er mer designet enn bestemte unike funksjoner man betaler for.

Sprinkelseng er den vanligste barnesengen. Den har høye sider og kan ha regulerbar bunn eller sengegjerde. Dersom barnet ligger i sengen fra det er nyfødt, kan sengebunnen står i øverste posisjon, og så reguleres ned etter ca 3-måneder. Se alle kombinasjonsmulighetene! Akkurat som du vil ha en deilig seng å sove i ønsker barnet ditt det samme.


Sebra Sengen er en fornyelse av den populære Kili sengen fra Sebra. En sprinkelseng er en perfekt seng å ha ved siden av din egen. Ofte er denne typen av seng justerbar og fungerer som en vokse seng, og du kan få babyen din høyere og lavere avhengig av hvor stor han eller hun er. Vi tilbyr junior senger, køyesenger og barnesenger med oppbevaring.


Ikke gå glipp av tilbehør som grind til sengen og sengeskuffer. Hos Trademax finner du barneseng som vil gi barnene den velfortjente søvnen de trenger etter en dag full av lek og ny lærdom. Sammenlign pris på barneseng.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Vi har barnemadrasser i flere forskjellige modeller. Du kan blant annet få madrasser til barn fra merkene WELLPUR og DREAMZONE. Noen foreldre syns kanskje at sprinkelsengen ser veldig stor ut til den nyfødte babyen, men da er det mulig å legge noe rundt kanten av sengen slik at den føles lunere.


Reiseseng for innendørsbruk passer barn mellom 2-år. En luftmadrass for små barn som passer perfekt til overnattinger, reiser og til barns overgang fra sprinkelseng til litt større seng. Vi har også luftmadrasser med avtagbart trekk, som er den perfekte campingsengen for barn mellom 6-år på alle innen- og utendørseventyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg