mandag 26. januar 2015

Marius kjole baby oppskrift

Søk Baby Oppskrift. Finn laveste nettpris her. SISU inneholder ullgarn og nylon. Superwashbehandlet som gjør dette velegnet til maskinvask. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Marius Kids produserer Barneklær med mariusmønster.

Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design! Mariusgenser til Barn, Body med Mariusmønster. Marius selekjole, oppskrift hentet fra Marius strikkebok.


Strikket i Drops Baby Merino. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på skjørt og kjoler til voksne og barn. Oppskrift : det sto ingen oppskrift i Marius -boka på kjole med rundt bærestykke, så her har jeg tatt utgangspunkt i genser-oppskriften.


Denne siden ble sist oppdatert 02.

Så fant jeg ut hvilken lengde kjolen skulle ha, og beregnet maskeantallet og fellingene etter det. Fruen Velkommen til min blogg som hovedsaklig dreier seg om mammalivet, håndarbei små og store hverdagsgleder, samt interiør. Jeg er år gammel og gift med Handymannen min.


På Boozt finner du over 6merker. Fine styles på Boozt! Siste mote til riktig pris. Vi har mange styles hos oss! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


VI har et stort utvalg av kjoler til barn. Spekteret er stort. De er fulle av utsøkte detaljer vevd i sammen til en historie som preger hele kolleksjonen. Våre barneklær er laget i den fineste merinoull og klør ikke.


Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Jeg falt en helt for en Mariusmønstret kjole som en selger har lagt ut for salg,men den var dessverre altfor dyr for meg.


Gjett om eg skal strikke KJOLE (R)! Gratis oppskrift på barnekjole. Grytekluter og lykter.

Jeg var så heldig å få denne boka i julegave og her er det mange fine Marius. Absolutt best med baby inni. En slags oppskrift på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg